Noul WiiMotionPlus
Printable View
Noul WiiMotionPlus
Ooooo! Golden Sun!
1 milion de DSi in america in 2 luni!!!!
Via twitter lol:
Quote:
...si in acelasi interval inca 400k DS lite !
Pe mine ma poate impresiona Nintendo doar daca anunta un urmas pentru wii... dar dupa cum se misca lucrurile, nu cred ca se va intampla...
Mario arata chiar foarte bine, primul lucru de bagat in seama la conferinta Nintendo !
weeeee! a plecat finally...poate vedem si ceva interesant.
OO DA! Metroid!!
Cateva vesti bune de la Nintendo - asteptarea mea era pe DS Shop -> Gameboy/Gameboy Color/ Gameboy Advance .. Sega Game Gear/ Atari Lynx/ Neo Geo Pocket ... Games :) .. din pacate nu
Cine se temea ca o sa dureze mai mult de 2 ore?
a fost public la conferinta lor ? ca nu am auzit nici un zgomot, aplauze, chiote, injuraturi.. anything ?
Da, a fost. Tough crowd though...Quote:
a fost public la conferinta lor ? ca nu am auzit nici un zgomot, aplauze, chiote, injuraturi.. anything ?
da, a fost, chiar i-au si filmat si au aplaudat mai aprig dupa traileru de Metroid: Other M.
Eu abia acum am ajuns acasa si nu am putut sa vad conferinta, dar din ce comment-uri citesc acum pe net, am inteles ca au anuntat niste jocuri si un sensor upgrade (nimic spectaculos). Asa a fost (boring)?
Trebuie neaparat sa-mi iau Super Mario RPG 2 :) Desi mi se par deja lipsiti de originalitate cei de la Nintendo. E a nu stiu cata oara cand il micsoreaza pe Mario. Chiar nu mai sunt idei pt altceva? :)
In rest.. multa vorbaraie legata de Fit Plus si alte chestii care nu sunt pt mine.
...cu tot respectul pe care-l port pentru (sau față de...) Nintendo: Slab frate! Foarte slab...
Maxim...7 r�nduri de aplauze. Lumea era plictisită...
...no comment! :(
Asta e...=((