Cum frate e posibil ca la Best Sport/Racing Game, sa castige Mario Kart 8 ??!?!?!
Se vede ca nu a fost facut in Europa...Penibil.
Cum frate e posibil ca la Best Sport/Racing Game, sa castige Mario Kart 8 ??!?!?!
Se vede ca nu a fost facut in Europa...Penibil.
pai jocul e prea bun de asta a luat, vroiai sa ia fifa, MLB sau UFC? alea sunt pardaf, doar horizon 2 si mario au avut ceva de zis la categoria racing. The Crew e un dumbed down horizon iar Driveclub inca nu e pe picioare.
Eu unu sunt multumit de DragonAge Inquistion ca GOTY, e experienta completa la un RPG open world.
Sincer, merita sa ia FH2, dar fiind in america, ma asteptam sa castige MLB sau UFC, in niciun caz un joc pentru copii, care si ala este pentru un anumit public (eu personal nu l-as cumpara nici cu 1 leu).
The Crew oricum nu a participat (cum nici Far Cry 4 nu a facut-o), deci n-are nicio treaba.
Atitudine de noob <Cum sa castige un joc de copii>. Unde e problema, e interzis sa ia premiu doar pentru ca nu e realist si nu are gore + ultra grafix? Jocul ala pentru copii este mai fun si mai echilibrat decat orice joc d-asta pentru "oameni mari" care ti-ar placea tie. Ca sa nu mai zic de cat de distractiv e in split-screen. Incearca jocurile Nintendo inainte de a lua pozitia de contra. Sunt mai fun decat orice alt joc matur si e cam ultima companie care livreaza ce promite. Sa nu uitam cate fail-uri au fost anu asta in jocurile mature- Destiny, AC:U, DriveClub, Halo MCC. jocuri cu bugete gigant si au dat chix total ca au promis marea cu sarea si au venit cu o mocirla. HYPE si atat.
PS:
Nici nu ma mira ca The Crew nu a participat, nu ar fi avut de ce. E rekt. ti l-am dat ca exemplu ca sunt putine racere anul asta scoase-> nu ai de unde alege. Poate daca aparea Project Cars ar fi aratat altfel premiul la racing.
Sincer sa fiu, nici eu nu as da bani pe Mario Kart. Ce are in plus fata de jocurile mai vechi de serie? Lumea se ia mereu de NFS ca e acelasi rahat anual, dar Mario Kart ce e de fapt? Are imunitate doar pentru ca vine din partea Nintendo iar multi sunt nostalgici. Doar asa imi pot explica reactiile vizavi de joc. L-am jucat vreo jumatate de ora si nu mi s-a parut nimic schimbat fata de ce am jucat acum 10 ani pe Gamecube.
@dante and your point is? ca ce? ca jocurile alea nu au fost busite? DriveClub nici acum nu are serverele in picioare cum trebuie, AC:U nu mai zic, frame drop, graphics downgrade si toate cele, Destiny hype-uit la maxim cu rich story si altele, lansat cu story nema si content foarte slab pentru ce au promis pe toata perioada de marketing. Halo MCC la fel doua saptamani cu serverele jos. Si mai e WatchDogs, de ala am uitat, alt jeg hypeuit la maxim cu buget ditamai.
Intreb din nou, your point is?
Iti place hype-ul si esti multumit ca primesti jocuri pe jumate neterminate, dlc pe disc si ca esti beta tester pentru ubisoft si altii? GG tata eu unu prefer jocuri iesite din stadiu de test cand le cumpar.
Eu zic sa le joci si apoi sa vorbești. Asa pot sa spun si eu ca Mario Kart e o mizerie, dar nu o fac pt ca nu am jucat jocul.
Pai unde sa le joace? Pe WiiU nu exista :))
O sa apara pe Ouya inainte sa apara la Nintendo...
eu zic sa nu iti mai dai cu presupusu ca nu le-as fi jucat fara sa ai habar:-? ce zici de asta? cauta-mi profilu de psn ca sa te convingi, e la fel ca nickname-ul de aici. si ce e pe xbox am jucat printr-un schimb de console cu un tovaras, ca nu am si one, din simplul motiv ca nu imi convine sa platesc doua subscriptii. Crede-ma ca vorbesc in cunostinta de cauza cand spun ca jocurile alea au promis marea cu sarea si au venit cu o mocirla. Am cam tot library-ul de AAA pe PS4, de la killzone la Inquisition.
Deci merita Mario Kart 8 sa castige la categoria lui? Daca da, de ce? Ce l-a facut sa fie cel mai bun racing game al anului? Merci.
Eu zic sa încerci din nou Driveclub, jocul a fost lansat cu probleme, azi 8 decembrie e un alt joc, nu vreau sa ma crezi pe cuvânt, pune mana pe el, instalează noul patch si distracție plăcută. Mai ales acum când prețul este unul foarte bun.
@Tudyniuz WTF is that? i-am dat eu premiul?:)) ce texte obosite, sau nu poti sa accepti ca sunt de acord ca a luat premiul? comparat cu ce jocuri au fost in categoria aia da mario e peste ele pentru ca are ceva ce alea nu au - este distractiv, simplu si straight to the point, niciun artificiu, controlul e impecabil, optimizarea la fel. daca ar fi fost dupa mine ar fi luat goty dintr-un singur motiv - SPLIT SCREEN. Ala e mandatory intr-un joc racing pe console. In rest a fost votat de majoritate ca e mai bun, what more do you want? atitudine de gangbangeri.
@Dant3 da omule il am instalat si abia astept sa vad patch-ul de dynamic weather. Dar jocul a fost lansat busit, nu trebuia sa astepti doua luni pentru asta. that is my point cu jocurile alea. Nu mi se pare normal sa marketeze un joc cu niste feature-uri la lansare - ex seamless multiplayer, ca vremea oricum a fost programata pentru lansare ulterioara, dar multiplayer-ul frate, imi zici ca jocul asta va rupe norma ca e un social racer si e ceva nemaivazut, aaaa dar stai ca nu merge, asteptati inca doua luni sa vedeti jocul la potential maxim. E de ***** si nimeni nu ar trebui sa fie de acord cu asta. nu e problema mea ca nu si-au testat in prealabil jocurile inainte de lansare. Exsta alpha, beta tests care pot sa arate din timp unele probleme de genul asta. Dar cand nu exista interes, pentru ca lumea oricum le cumpara si asa, why bother?
Hai ca nu are rost, vad ca înțelegi doar ce vrei. Distracție plăcută!
În primul rând ttebuia sa existe 2 categorii, racing și sports. dar ca idee, cel mai bun joc "sports" este MLB, din toate punctele de vedere.
Pai care e legatura? Nici Driveclub si nici Mario Kart nu sunt sports.
cursele cu masini sunt considerate sport, dar categoria oricum e dubioasa ca nu prea ai ce sa compari intre jocuri racing si jocuri cu fotbal/baschet/etc.