Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 3 of 3

Thread: Konami Digital Entertainment a lansat astazi noul PES 2016!

  1. #1 SP
    Admin MonkY's Avatar

    Konami Digital Entertainment a lansat astazi noul PES 2016!

    Konami Digital Entertainment B.V. a lansat astazi jocul PES 2016 pentru consolele PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 3 si Xbox 360 si pentru PC, marcand astfel 20 de ani incredibili ai seriei populare. Konami sarbatoreste 20 de ani si face acest lucru prin intermediul celui mai bun joc din istoria francizei. Seria PES, castigatoare a premiului „Best Sports Game” pentru al doilea an consecutiv, oferit de juriul Gamescom, revine cu jocul PES 2016 care poarta deviza „Love The Past, Play The Future”. Acest mesaj ilusteaza perfect revenirea la origini, petrecuta odata cu lansarea PES 2015, si introducerea a numeroase elemente de gameplay care i-au facut atat pe critici cat si pe fani sa catalogheze PES 2016 drept exprerienta suprema in materie de fotbal.

    Asa cum ii sta bine unui joc care expune control superior al balonului si individualitati, PES 2016 ii are pe coperta pe Neymar Jr. si Alvaro Morata. Noul joc din serie isi propune sa ofere o experienta realista si captivanta intre utilizatori si continua sa ofere gameplay de calitate, respectand deviza Konami, „The Pitch is Ours”. De la integrarea celui mai bun motor, Fox Engine, care aduce actiunea de pe teren la viata, la devotamentul aratat pentru a oferi cea mai buna experienta de gameplay si reconstruirea Master League, fiecare aspect al jocului PES 2016 a fost imbunatatit pentru a oferi un nou produs exceptional.

    Fiecare aspect al jocului a beneficiat de perfectionare si imbunatatire, pe baza feedback-ului PES 2015, care a fost primit foarte bine. Pe teren, aspectele fizice sunt determinate prin intermediul unui sistem imbunatatit de coliziune care calculeaza felul in care interactioneaza jucatorii. Duelurile aeriene sunt o experienta unica anul acesta, intrucat stick-ul stang al controller-ului este folosit pentru a dezechilibra un adversar mai inalt si mai puternic sau pentru a gasi cea mai buna pozitie pentru a lovi mingea. Printre imbunatatirile aduse pe teren se numara si introducerea unei serii de miscari in duelurile unu-la-unu. Timpul de raspuns a fost imbunatatit, permitandu-le jucatorilor aflati in spatii restranse sa execute driblinguri noi pentru a schimba rapid directia balonului.

    Individualitatea jucatorilor a fost si ea imbunatatita prin intermediul proiectelor Player ID si Team ID. Astfel nu numai ca jucatori din PES 2016 seamana cu cei din realitate, dar si au aceleasi particularitati ale jocului. Apararile vor fi setate automat in functie de punctele forte ale echipei, in timp ce seturile de abilitati ale jucatorilor vor putea fi customizate din sectiunea de optiuni tactice.

    Nu in cele din urma, PES 2016 a primit o revizie estetica. Noul joc include de 3 ori mai multe animatii decat predecesorul sau. Portarii au primit o serie de animatii noi, in timp ce jucatorii de camp suteaza, paseaza si intra prin alunecare printr-o varietate de moduri, in functie de situatia in care se afla. Jucatorii protesteaza atunci cand un fault nu a fost acordat, tipa la coechipier atunci cand nu primesc o pasa intr-o pozitie buna, iar jucatorii tehnici isi pot pacali adversarii cu fente din corp, facandu-i sa se dezechilibreze sau sa plece in directia gresita!

    Motorul Konami Fox Engine aduce si alte beneficii. Apa care se aduna pe suprafata de joc in timpul ploii ii va stropi pe jucatorii care intra prin alunecare pentru a recupera mingea. Brazda de gazon va sari in momentul in care trimiti un sut la vinclu. Sistemul de iluminare nocturna si texturile realiste ale gazonului sunt printre imbunatatirile aduse seriei. Extrem de important este faptul ca a fost introdus sistemul de vreme dinamica, pentru prima data in seria PES. Ploaia poate incepe chiar in timpul meciului, iar fizica balonului se va schimba in functie de conditiile meteo. Ploaia influenteaza modul in care se desfasoara jocul, intrucat jocul de pase va avea de suferit, iar jucatorii vor putea aluneca din cauza ghetelor neadecvate conditiilor meteo. Varietatea conditiilor de joc evidentiaza fizica incredibila a balonului in PES 2016, unde fiecare efect, eroare si deviere sunt calculate folosind date reale. Fiecare moment din fiecare meci va fi unic si imprevizibil.

    PES 2016 s-a concentrat si pe Master League, care a fost reconstruit si care le permite jucatorilor sa se bucure de latura administrativa a lumii fotbalului. Fiecare element a fost reconceput, incepand cu meniurile noi si pana la noul sistem de transferuri. In PES 2016, Master League va redefini experienta in modul single-player. Noua caracteristica Team Roles le va permite jucatorilor sa fie Star Player sau Icon, un jucator care isi inchina intreaga cariera unui singur club, cu influente puternice in managementul si performantele echipei.

    Optiunea myClub a fost si ea imbunatatita folosind feedback-ul primit din partea utilizatorilor. Au fost introduse sistemul de nivel al jucatorului si jucatori exclusivi acestui mod de joc. Jucatorii vor putea folosi punctele obtinute in timpul meciurilor, sau monedele myClub, pentru a avea parte de o experienta unica de administrare a clubului. Acest mod - introdus anul trecut – reactualizeaza caracteristicile jucatorilor saptamanal. Vor urma multe competitii, evenimente si campanii. Alege managerul echipei si antrenorii si construieste strategia in functie de obiective. Construieste-ti echipa si scrie istorie!

    Modul Edit a beneficiat si el de imbunatatiri pe consola PlayStation 4, permitandu-le jucatorilor sa importe imagini pe care le pot folosi pentru a personaliza echipamentele si siglele echipelor, dar si infatisarea managerilor.

    PES 2016 este disponibil pentru consolele PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 3 si Xbox 360 si pentru PC.

    Attached Images Attached Images pes_2016.jpg

  2. #2 SP
    Member BatsBike's Avatar
    la astea, gen trailer, replays, PES a stat bine mai mereu .. chiar daca versiunea 2016 este un plus, nu defineste decat teoretic ceea ce ar fi putut sa fie, un simulator de fotbal dupa 20 de ani ..
    ramane de urmarit incotro se va indrepta seria, dupa ultimele 'news' from Konami ..

  3. #3 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    Cu bune cu rele eu sunt foarte multumit de joc, are cateva erorii dar sunt random nu scriptate pe un singur user, cel mai mare minus portari care sunt a 3-a bara. Cel mai mare plus, independenta mingiei fata de jucatori.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

  1. Pro Evolution Soccer PES 2016 By OEE in forum Console Club
    Replies: 332 Last Post: 24-04-2016, 10:24
  2. Konami anunta PES 2011 By erik95 in forum Console News
    Replies: 9 Last Post: 06-06-2010, 12:40
  3. Noul site PlayStation lansat By istrategie in forum Console News
    Replies: 1 Last Post: 25-11-2008, 00:04

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts