Quote:
Originally Posted by
MateRiaLLo
PC FTW! :>
Quote:
Asa asa... sa-l amane de tot pe PC. I'm feeling evil
Quote:
Nu, doar vroiam sa-l mai amane pana imi iau si eu o placa video cu 32GB RAM, 4 procesoare, 1000W consum iddle, 16 coolere si driver beta build #236 ! Pana atunci, sunt fanboy console (d-ala rau, ma banez singur daca ma gandesc sa instalez vre-un joc pe PC - cu exceptia Diablo 3 si Starcraft 2, of course)
Quote:
Quote:
Originally Posted by GeOKeR
Sunt curios ce plusuri va aduce DX11 ala la partea vizuala
Un framerate mai scazut, iesiri la desktop, texturi mai mari (25GB spatiu ocupat pe disk)
Quote:
Ca, oricum, discutia despre acest joc (sau despre oricare, for that matter) pe pc este cam irelevanta pe forumul asta, nu?
Quote:
Like ... do we give a **** about DX 11, compression, LDR and all the other garbage?
Ce naiba domne, am ajuns sa ne umectam la specificatiile hardware ale unui joc in loc sa ne gandim ca este ... un joc care ar trebui sa aiba un gameplay bun in primul rand?
Quote:
P.S. A nu se intelege gresit, o luasem si eu intr-o perioada pe aratura ca si tphase mai sus. Din fericire, m-am trezit la realitate. Dar e bine ca mai sunt si unii ca el, care dau 20 de milioane pe o placa grafica si joaca piratate... cam asta inseamna gaming pe PC lately. Torrents si placi video...
Concluzie: nu mai zi asa ceva aici pentru ca o sa ai zile negre..
Am incercat pe cat a fost omeneste posibil sa raman cu maxim de respect si bun simt la toate atacurile de mai sus. Adevarul e ca posturile lor au contribuit la dezvoltarea comunitatii pe cand al meu cu specificatii tehnice a degradat comunitatea. Nu pot sa nu raman cu un gust amar, chiar am incercat in unele posturi sa aduc un aport comunitatii prin explicatii si detalii tehnice. Sigur, posturile in care am facut flame si trolling sunt vina mea si au meritat pedepsite.
Dar vad ca s-a luat pe partea aialalta in care sunt pus la zis ABSOLUT ORICE SPUN. Curios e ca posturi in care am fost trimis la dracu, facut retard si cu pamant sub unghii, mi s-a dorit sa imi rup capu de unitatea de la PC, au fost tratate cu foarte mare blandete. Doar erau pro console si anti pc. Pe forumul acesta bag seama ca esti super ok daca venerezi consolele si urasti PC-ul. Cand e invers, oricat de pregatit tehnic ai fi si orice informatii ai aduce, esti pus la zis in HEAD SHOT.
MonkY, nu-ti mai fie greata de mine si poti bana linistit si IP si clona si tot. Cu asta chiar mi s-a pus pe suflet, cu atacurile astea ale voastre impotriva mea, si justificate si nejustificate. Chiar la gustul amar care il am in gura, nu mai imi doresc sa impartasesc cu comunitatea asta din cunostintele mele tehnice si nici macar sa mai intru aici sa vad o stire.
Va doresc in schimb sa va strangeti banii si sa continuati munca ptr ca tu cu cativa baieti ati depus eforturi mari sa tineti site-ul in picioare si nu poate nimeni sa isi doreasca ca munca voastra sa fie in zadar. Bafta si numai bine. TPhase.