Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 1 of 1

Thread: 10 milioane de console Nintendo Switch vandute la nivel global

  1. #1 SP
    Admin MonkY's Avatar

    10 milioane de console Nintendo Switch vandute la nivel global

    In ciuda lansarii in luna Martie, o luna care nu este rezervata de obicei pentru lansarea de console, iar sezonul de cumparaturi este in plina desfasurare, 10 milioane de console Nintendo Switch au fost vandute consumatorilor din intreaga lume de la data lansarii, conform cifrelor de vanzari interne Nintendo. Nintendo Switch este prima consola ce poate fi deconectata de la TV si poate deveni portabila instantaneu, permitand jucatorilor sa experimenteze jocurile preferate oricand, oriunde si cu oricine. Cum fiecare consola Switch de la Nintendo vine impreuna cu doua controlere Joy-Con, jucatorii pot impartasi cu usurinta distractia jocurilor multiplayer compatibile cu prietenii si familia.

    Biblioteca de jocuri diversa a consolei are deja doua dintre cele mai apreciate jocuri video ale tuturor timpurilor: Super Mario Odyssey si The Legend of Zelda: Breath of the Wild, cea din urma a castigat Jocul Anului la The Game Awards si a primit numeroase distinctii la nivel mondial. Cu jocuri compatibile multiplayer cum ar fi Mario Kart 8 Deluxe, Splatoon 2 si ARMS care pot fi jucate online sau cu prietenii si familia in aceeasi camera, plus o lista din ce in ce mai mare de jocuri terte, precum Mario + Rabbids Kingdom Battle, FIFA 18, Rocket League, L.A. Noire, The Elder Scrolls V: Skyrim, Golf Story si Stardew Valley, Nintendo Switch este cu adevarat potrivita pentru orice jucator.

    "Suntem incantati de faptul ca fanii din intreaga Europa si din intreaga lume se bucura de experientele de joc pe care numai Nintendo Switch le poate oferi, fie ca este vorba de cele mai noi aventuri cu Super Mario si Link, fie de jocuri unice cum ar fi 1-2 Switch, unde jucatorii stau fata in fata si nu in fata ecranului ", a declarat presedintele Nintendo of Europe Satoru Shibata.

    Cu acest an deja livrand un catalog amplu de jocuri pentru toata lumea, utilizatorii de Nintendo Switch se pot astepta la extinderea gamei de jocuri disponibile anul urmator, lansand jocuri publicate de Nintendo precum Kirby Star, Bayonetta 2, Builders of Dragon Quest si un nou joc in franciza Yoshi, in plus fata de jocuri mari de la terte parti precum Wolfenstein II: The New Colossus de la Bethesda, Mega Man 11 de la Capcom, PROTECT OCTOPATH TRAVELER (titlu de lucru) de la Square Enix, Shovel Knight: King od Cards de la Yacht Club Games si Morphies Law de la Cosmoscope.

    Nintendo Switch a atins pragul a 10 milioane de vanzari in intreaga lume de la lansarea sa din data de 3 martie 2017, cu o gama larga de jocuri premiate, printre care Legend of Zelda: Breath of the Wild si Super Mario Odyssey deja disponibile si cu mult multe alte experiente care vor veni in 2018.
    Attached Images Attached Images switch.jpg

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

  1. Replies: 12 Last Post: 03-05-2015, 01:16
  2. Replies: 20 Last Post: 26-01-2015, 12:06
  3. Replies: 4 Last Post: 18-04-2014, 00:09
  4. Replies: 2 Last Post: 09-10-2013, 23:17
  5. Replies: 3 Last Post: 23-07-2012, 17:09

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts