-
2 zile ramase. reamintesc pentru ce se liciteaza.
1. Assassin's Creed Revelations (O singura fata / Imagineaza-l inramat si pus deasupra biroului).
2. Kane&Lynch 2 Dog Days (Doua fete).
3 + 4. Mortal Kombat - Doua varietati. Ambele au poza a doua pe o parte, iar pe cealalta unul dintre personajele principale. Cel din stanga are un mic defect.
5. Shrek forever after (Doua fete).
6. Kingdom Hearts Birth by sleep (Doua fete).
7. DJ Hero 2 (Doua fete - ambele identice).
8. Dungeon siege 3 (Doua fete).
9. Final Fantasy XIV (Doua fete).
10. The Black Eyed Peas Expiereance (O fata / Urme evidente de impaturire in 4).
11. World of Warcraft Cataclysm (O fata).
iar ofertele sunt:
1. - 30 ron. (eastbason)
3. - 25 ron. (leicabogdan)
4. - 25 ron. (razu)
8. - 20 ron. (razu)
9. - 15 ron. (CrysMM)
11. - 25 ron. (razu)...
mi-am propus sa strang 100 de euro. am realizat 150 ron depusi si inca 140 licitati. VOI REUSI OARE? aceasta e intrebarea.
-
The finish is near. Rog pe castigatori sa ma contacteze dupa finish pentru a stabili amanuntele livrarilor.
---------- Post added 20-03-2013 at 12:45 AM ----------
all finish. castigatorii sunt:
1. - 30 ron. (eastbason)
3. - 25 ron. (leicabogdan)
4. - 25 ron. (razu)
8. - 20 ron. (razu)
9. - 15 ron. (CrysMM)
11. - 25 ron. (razu)...
ii ros sa efectueze platile si sa ma contacteze prin pm ptr detaliile de livrare. costul transportului il suport. va multumesc. prezint scuze ca am strans se pare doar 290 de ron din 450 de ron pe care mi i-am propus. asta este...
-
in cursul zilei de azi efectuez plata. 30 ron si revin aici pentru detalii
multumesc
-
cine efectueaza plata sa confirme si aici.
-
luni o sa depun si eu banii ca atuncea ajung la banca.
-
Inca nu a venit confirmarea?
De regula nu dura atat de mult....
-
produsele sunt rezervate. nici o confirmare inca.
-
am efectuat si eu astazi plata
-
si confirmarea inca nu a venit... :)
-
Astazi am virat si eu banii, scuze de intarziere, dar nu am mai intrat pe forum.
-
aspectul confirmari nu depinde mine. razu - ceva noutati de la tine?
-
maine dimineata, aveam impresia ca ti-am trimis PM dar s-ar putea sa fi fost doar obosit - pana in ora 12 o sa poata sa-ti confirme Monky - o seara placuta tuturor;
-
Scuze guys pt. intarziere (iar probleme cu contul - cred ca voi renunta la Raiffeisen pana la urma). Confirm ca a platit eastbason (30 RON), LeicaBogdan (25 RON) si CrysMM (15 RON). De la razu nu am nimic (daca se poate sa-mi dea detalii pe PM sau o copie dupa depunere, cu care sa ma iau de cei de la Raiffeisen).
Respect guys!
-
Pachetele catre eastbason, LeicaBogdan si CrysMM vor pleca maine sau poimaine, functie de conditiile meteo. Trebuie sa iau teava pvc, sa le ambalez bine, etc. Iar conditiile meteo nu imi permit deocamdata....
-
nu-i graba. cand poti e ok.ms mult
-
nu`i problema.
Traiasca CG!
-
Confirm ca au intrat si banutii de la razu (80 RON). Respect guys!
-
toate pachetele plecate. astept confirmarile celor 4 muschetari de primire in bune conditii ale produselor. deocamdata daca mai doreste cineva ceva din stoc la pretul instant sa ma contacteze. fireste banii sunt ptr CG.
-
nici un pachet nu a ajuns inca?
-
Confirm ca al meu a ajuns in conditii excelente. Multumesc mult!