Oare e undeva sub nasul nostru sau trebuie sa dezgropam thread-uri uitate de timp ?@-)
Oare e undeva sub nasul nostru sau trebuie sa dezgropam thread-uri uitate de timp ?@-)
Eu cred ca este sub nasul nostru numa ca nu o vedem:-B
Este un mic punct negru pe litera C. Dar cam tot ce e pe acolo poate fii considerat bomba :D
Nu mai cautati punctulete, bomba este reprezentata cat de explicit poate fi reprezentata o bomba, are fitil si toate cele.
pe ce arie ar trebui sa cautam? pe portal sau pe console?
All over the place :evil:
i think i'll give up. sa se ocupe cei cu mult timp liber. nu poti sa iei sute de threaduri pagina cu pagina sa le cauti. prin albume personale nu pare sa fie, deci este sigur on the hard way.
Nu cred ca e asta, dar macar e funny lol
Ca bine zice Grey. Cu ocazia aceasta, new hint: Bomba este inconjurata de multe fete vesele :D
Singura bomba pe care o vad e din banner-ul cu logo-ul CG....dar ma induce eroare partea cu ...e in toata splendoarea ei ...iar dupa aceea e inconjurata de fete vesele...fete as in smiley faces? :)
Feţe vesele sau Fete vesele ?
U are so mean MonkeyMan ... ( and Greyhound too ) ...
---------- Post added 18-09-2009 at 10:01 AM ----------
http://www.consolegames.ro/forum/mem...r-720p-003.jpg
asta cumva ?
no more fun for me dupa 2 zile de cautari. de nervi mai mi-am cumparat un joc de box :P
No more fun for me either ... deja sunt 2 zile de cand ma chinui , si m-a cam luat durerea de cap ... bafta celorlalti in continuare ...
Prea greu[-(
Hai ca sunteti aproape... Tic tac... tztzzz
Studentul, vezi ca e MonkY, nu Monkey... :wall: