Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 182 of 185 FirstFirst ... 82 132 172 180 181 182 183 184 ... LastLast
Results 3,621 to 3,640 of 3688

Thread: Clubul iPhone & iOS

  1. #3621 SP
    Member JohnnyUSA's Avatar

    Clubul iPhone & iOS

    Nu suport Androidul nu doar din punct de vedere al UI-ului. Mi-au trecut atat de multe prin mana incat mi-e lehamite de ce am vazut prin comparatie.

    Hell, pana si a mea a trecut acum ceva ani la Iphone (tot bazaind-o eu) si acum nu vrea sa mai auda de “ceilalti”. Culmea, ea nici macar nu este asa de pretentioasa ca mine.

    Revenind la precomenzi, observ ca au dat drumul si Evomag la “halucinantul” pret de 7500 pentru un PRO MAX de 256 prin comparatie cu QM unde acelasi model era 6900.

    Sunt curios, EMAG/Orange, ce preturi vor avea?

    @razvanrazvy, nu face trecerea la 15. Pe al meu XS, parca si-a mai pierdut din fluenta OS-ul. Trebuie sa ma decid daca dau downgrade cat mai pot.

    Sent from my iPhone using Tapatalk

  2. #3622 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    ^De ce vrei sa pornești un versus pe threadul de iOS? Al meu Poco F3 are UI foarte asemănător cu iOS, se mișcă la fel de repede precum 12 și a costat de 4 ori mai puțin. O dată la 2 zile mai crapă cate o aplicație și trebuie să o deschid din nou, dar durează 5 secunde. I'll take those 5 seconds for a thousand dollar difference in price any day now.

    Iphone rămâne in continuare cel mai bun telefon de pe piata per total, dar diferența față de un midrange bun cu Android merita doar daca te dau banii afara din casa. In fond, tu o sa dai 5500 de lei în plus față de mine ca să beneficiezi de poze mai frumi, cadru de aluminiu in loc de plastic și aplicatii care nu crapă o data la doua zile.

    In alta ordine de idei, mai exista jailbreak la telefoanele astea? Nu am mai avut telefon principal un iPhone de la 4S încoace, care a fost în telefon mizerabil din fabrica dar absolut fabulos odată jailbroken.

  3. #3623 SP
    Member JohnnyUSA's Avatar

    Clubul iPhone & iOS

    Nu vreau sa pornesc niciun versus. Consider ca daca as fi dorit asta, as fi fost pe un topic dedicat telefoanelor cu Android, unde le-as fi porcait in draci.

    Aici, sunt pe un topic dedicat telefoanelor celor de la Apple, un topic pe care ar intra in general, cei carora le plac aceste telefoane.

    Nu consider normal sa nu-ti mai poti spune o parere pentru ca risti “versusuri” sau “emani hate”. Lucrurile sunt mai profunde de atat.


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  4. #3624 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Buei, deci e belea pe grupurile de Apple (pe FB). Posteaza unul "Mvai ce de rahat au facut noul Safari, au pus bara de search jos". Nu doar ca mi se pare foarte smart ca au pus bara jos (pentru ca ajungi mult mai usor cu degetele acolo), dar exista inclusiv optiunea de a o muta la loc, in partea de sus, daca chiar vrei asta. Altii se plang ca e de toata jena ca nu au primit wallpapers si ringtones noi... Dar cei mai multi bocesc ca le tine mai putin bateria (de parca au si avut timp sa testeze in nici o zi de la lansare, timp in care oricum lucreaza mai mult - se reface cache, se face verificare de storage, se reindexeaza imaginile, muzica, etc.)... Ce sa zic, cam asta este nivelul. Let the hate begin!

  5. #3625 SP
    Member JohnnyUSA's Avatar
    Bara si mie mi se pare geniala, chiar si la XS, imi era greu sa ajung sa dau refresh la pagini. Acum este “la botul calului”.


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  6. #3626 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Hai man ca toata lumea stie ca primele 2-3h dupa ce faci un upgrade de genu asta, device-u forjeaza la greu si e aproape inutilizabil la cate face in background.
    La fel mi-a zis aseara un prieten ca dupa update pe iPad Pro 2018 a devenit inutilizabil pentru ca sacadeaza si-i crapa aplicatiile

    Oricum grupurile alea de Apple sunt pline de intrebari atat de silly incat te intrebi cum ruesesc oamenii aia sa foloseasca un asa device...

  7. #3627 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Stai linistit, sa vezi cum e pe Xiaomi Romania, sau pe Huawei. Bine, pe Huawei nu mai stiu, ca acolo am iesit dupa ce s-a lasat cu injuraturi. Adica, mi-am permis sa intreb cum sa rezolv o problema, si s-a tras concluzia ca device-ul e prea destept pt. mine. Asta desi am pus inclusiv ce am primit in scris oficial de la Huawei Romania. Dar nah, noi sa fim sanatosi.

  8. #3628 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Au inceput sa apara reviews si/sau first impressions:


  9. #3629 SP
    MMG
    Junior Member MMG's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    P.S. Nu mai fi asa vehement cu "Nu suport Androidul". Pentru ca sunt device-uri cu Android care au copiat asa de multe de la iOS si de la Apple, incat mari diferente nu-s. Ba mai mult, mai tragi si o thema "iOS", si deja nu mai faci diferenta... Daca nu vrei sa dai bani la Apple, e si asta o varianta.
    Buna asta.

    https://www.androidcentral.com/6-way...-copied-google

    https://www.androidpolice.com/2020/0...oogle-copying/

    https://www.iphonehacks.com/2020/06/...d-android.html

    https://www.pcworld.com/article/3564...ch-better.html

    https://www.cnet.com/tech/services-a...oid-had-first/

    https://bgr.com/tech/ios-10-vs-android-stolen-features/

    https://phandroid.com/2017/09/12/iph...tures-android/

  10. #3630 SP
    Member JohnnyUSA's Avatar
    Eu nu inteleg ce cautati pe topic de ios daca tot sunteti utilizatori de Android? Ma vedeti pe mine pe topicurile de Android?!

    Niciodata n-am inteles oamenii astia si nu-i voi intelege.


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  11. #3631 SP
    MMG
    Junior Member MMG's Avatar
    E un forum de discutii. Indiferent ce fel de topic este si despre ce anume, daca posteaza cineva ceva si o alta persoana are o alta parere sau vine cu niste contra-argumente, se poate posta, atat timp cat respecta interlocutorul.

    Asa functioneaza un forum de cand s-au inventat. Cam comunistoida aceasta atitudine, oamenii sa "isi vada lungul nasului" si sa sa stea doar in patratica lor, in partile forumului cu lucrurile pe care le detin sau care le plac, nu crezi?

    Daca nu intelegi, problema se poate sa fie la tine.

  12. #3632 SP
    Member JohnnyUSA's Avatar

    Clubul iPhone & iOS

    Asa functioneaza cand cauti “flame wars” sau “versusuri”. Ca tot e la moda folosirea acestor termeni.

    Eu stiu ca daca un produs nu ma intereseaza, nu caut subiecte dedicate lui doar ca sa pierd vremea demonstrand celor care il lauda, ca-i un rahat.

    Altceva mai bun de facut aveti? Intreb si eu. Daca nu, e trist.

    Este evident ca am o problema, cer prea mult de la oameni. Din pacate, cer degeaba, “unde nu-i cap, vai de picioare”.

    Sent from my iPhone using Tapatalk

  13. #3633 SP
    naz
    Senior Member naz's Avatar
    Salut!

    Credeti ca o sa fie haos si la Iphone 13 asa cum s-a intamplat la ps5/xbox? Vreau sa cumpar un Iphone13, dar nu peste x luni si nici la pret de olx(5xmrsp)
    Stiu de precomenzi, dar oare se dau in 5-10sec toate? Prevad ca iar ma duc la baie si am ratat nu stiu ce stoc.

  14. #3634 SP
    Member JohnnyUSA's Avatar
    La 6000+ chiar crezi ca se vor da in cateva secunde?


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  15. #3635 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Quote Originally Posted by naz View Post
    Salut!

    Credeti ca o sa fie haos si la Iphone 13 asa cum s-a intamplat la ps5/xbox? Vreau sa cumpar un Iphone13, dar nu peste x luni si nici la pret de olx(5xmrsp)
    Stiu de precomenzi, dar oare se dau in 5-10sec toate? Prevad ca iar ma duc la baie si am ratat nu stiu ce stoc.
    Cel mai probabil da, asa cum a fost si cu 12. Precomenzile posibil sa fie disponibile mai mult timp, dar alea nu sunt unitati pe care le au magazinele, ci pe care le vor primi pe parcursul a cateva luni.

    La eMag si iStyle, precomenzile vor fi disponibile pe 1 Octombrie, iar livrarile vor incepe pe 8 Octombrie.
    Quote Originally Posted by JohnnyUSA View Post
    La 6000+ chiar crezi ca se vor da in cateva secunde?
    Dap...

  16. #3636 SP
    Member JohnnyUSA's Avatar
    Bine ca mi-ai spus… imi iau liber


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  17. #3637 SP
    Admin MonkY's Avatar
    MMG: daca stau acum si fac o lista la cate a "furat" (desi mai bine zis copiat sau inspirat) Google & Co de la Apple, dureaza ceva... Sa nu mai vorbim ca inainte de Apple toate telefoanele erau intr-un mare fel, dupa care brusc au "furat" toti si au inceput sa foloseasc "degetul". Eu am un Huawei acum care a furat cu nesimtire aplicatii de la Google (pe care le-a redenumit doar, dar in rest aplicatiile sunt identice - de exp. Google Lense = Huawei Ai Lense), dar pe de alta parte, a furat si interfata, care acum arata ca la iPhone. Ba chiar au tema oficiala de iOS. O pui pe aia, si zici ca ai iPhone...

    naz: avand in vedere ca eu cand am comandat din Germania, la 30 de minute dupa start, am vazut cum a crescut timpul de la 4-7 zile la 5-6 saptamani... sunt ferm convins ca va fi la fel ca anul trecut. Ba poate chiar mai rau.

    JohnnyUSA: Tu intrebi daca la 6000+ vor disparea de la precomanda la noi? Heh, eu am facut anul trecut in primele minute si am fost norocos. Restul au asteptat 2-3 luni (valabil pentru iStyle, eMag, Vodafone, Orange, etc.). Si ai sa razi, dar bataia mare a fost pe cele mai scumpe (probabil si pentru ca la noi acelea au fost aduse in numar mult mai limitat). Din pacate, au intervenit samsarii si tare mi-e ca anul asta vor fi "pe faza" (pandemia asta a nascut monstri). Eu am avut cativa clienti care au vrut neaparat iPhone 12 Pro si Pro Max cu 512GB, si care au platit undeva pe la 2-3000 RON IN PLUS (per bucata), doar pentru ca singurii care mai aveau in stoc erau samsari/scalperi...

    P.S. Fun fact: mie mi-a venit deja husa din piele pentru 13 Pro Max. E bine ca am husă... vreți review?

  18. #3638 SP
    Admin MonkY's Avatar
    RAM Management: 6GB vs 12-16GB RAM. iPhone 13 Pro Max vs S21 Ultra. Enjoy!


  19. #3639 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    iPhone 13 si 13 Pro drop test - efectiv nicio sansa sa-l spargi in regular use, nici macar daca te chinui


  20. #3640 SP
    Member JohnnyUSA's Avatar
    Precomandat iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite - 6749 RON la iStyle. Acum sunt curios si cand va ajunge.

    Urmatoarele pe lista, o carcasa si o folie protectoare. Sunt curios pe unde naibii le gasesc…

    Carcasa o vreau de la Apple, am cumparat una pentru XS acum ceva ani si inca o folosesc, atat de buna a fost.


    Sent from my iPhone using Tapatalk

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 182 of 185 FirstFirst ... 82 132 172 180 181 182 183 184 ... LastLast

Similar Threads

  1. iPhone 6S & iPhone 6S Plus By MonkY in forum Apple
    Replies: 280 Last Post: 06-11-2016, 15:30
  2. Replies: 96 Last Post: 13-10-2014, 18:58
  3. Replies: 97 Last Post: 04-10-2013, 12:12
  4. Update iPhone iOS By freddie91 in forum Software
    Replies: 6 Last Post: 11-02-2013, 13:35
  5. Replies: 4 Last Post: 28-09-2012, 22:51

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts