N-are nevoie h0stile de atatea functii (so he said) :)
Printable View
Au mai facut ei un anunt micut, dar pentru mine (probabil si altii) destul de important. Vor face update la iBooks sa suporte pdf nativ sa nu mai fie nevoie de convertire. Cum le servesc ai naiba... fac prima data o chestie complicata, dupa care scot un update si fac chestia simpla pe care trebuia sa o faca de la inceput.
Mai da ce mai cenzureaza astia comentariile pe store.
Am scris un review la ibooks si ziceam in el ca citeste carti in formatul ePub; dupa 24 de ore mi l-au sters.
ai scris in romana? sau in engleza? pe RO store sau US store?
pe store Romania, am scris in romana pentru ca oricum doar clientii romani au acces la el.
---------- Post added 08-06-2010 at 06:39 PM ----------
The Elements for iPad- app review | TiPb
http://www.youtube.com/watch?v=8lJAqTA4wHE
Cam micut pt. foosball, dar merge: http://www.youtube.com/watch?v=vMe_8R1FybQ
http://www.switched.com/2010/06/08/n...eader-from-ap/
si eu care tocmai vroiam sa laud aplicatia
pai poti sa o lauzi :)
Pulse News Reader for iPhone, iPod touch and iPad on the iTunes App Store
they're back :)
acesta este unul dintre cele mai utile link-uri pe care le-am gasit despre aplicatii noi, updates si schimbari de preturi pe store.
iPad Apps, iPhone Apps, Deals and Discovery at App Shopper - Popular Recent Changes for iPad
---------- Post added 10-06-2010 at 11:31 AM ----------
acum functioneaza aplicatia eBay pentru toate regiunile
App Shopper: eBay for iPad (Lifestyle)
reducere de pret la NFS SHIFT:
App Shopper: Need for Speed Shift for iPad (Games)
a aparut aplicatia IGN Game reviews etc, super:
App Shopper: IGN: Video Game News, Reviews, Guides (FREE) (Entertainment)
---------- Post added 10-06-2010 at 11:32 AM ----------
reducere de pret la Mirror's Edge:
App Shopper: Mirror's Edge? for iPad (Games)
---------- Post added 10-06-2010 at 11:34 AM ----------
Football South Africa
iPad Only
App Shopper: Football South Africa (Sports)
---------- Post added 10-06-2010 at 11:36 AM ----------
reducere de pret la Iron Man 2:
App Shopper: Iron Man 2 for iPad (Games)
ps: bine ca eu le-am cumparat pe toate ca ziceau ca vor mari preturile si acum ei le reduc.
---------- Post added 10-06-2010 at 12:04 PM ----------
iPad Hack: Overclock Your Apple iPad!!! | iPads.fm | iPad News | iPad Tips | iPad Tricks | iPad Forum | iPad Reviews | iPad Tablet Computer | iPad Accessories
Atentie, acesta nu este overclock, ci doar o modificare a power managementului. Mai exact, se dezactiveaza power managementul, lasand tot timpul CPU-ul sa lucreze la full power. Prin urmare, sa nu va mire daca se incalzeste prea tare iPad-ul sau daca bateria va va tine mult mai putin (chiar si in idle).
nameless_fear, preturile alea sunt in dolari. reducerile de preturi sunt valabile si pe RO store? tu nu luai tot de pe RO store? sau te-ai 'mutat'?
reducerile sunt valabile si pe ntru RO store, doar ca acolo suntin euro si nu am avut rabdare sa le trec. se pastreaza proportia.
oricum puteti intra si voi pe store chiar daca nu aveti ipad.
Umm, scuze de intrebare probabil stupida, dar de unde se mai poate lua un iPad de pe stoc, din Romania? La emag vad ca nu mai au si cu Okazii nu ma mai joc, prea multi vanzatori pe principiul "da banii inainte si iti trimit ipadu dupa 2 luni"...
Google nu mi-a gasit decat posturi ale unor bloggeri suparati pe Steve jobs care nu vor sa cumpere iPad...
Amazon sau direct prin Robert? Are el ceva magazine? Nu am gasit pe Amazon decat versiunea de 64gb si 3g. Prea scumpa pentru mine...
A aparut si versiunea 1.7 la CategoriesSB (pentru cei cu jailbreak). Instalati Categories (free), faceti folderele, intrati in cydia din nou si reinstall la Categories (are un bug si apare icoana blank pana la reinstall), instalati SBSettings (0.99$) si asta e. Aveti foldere care se deschid instant. Nu e perfect (nu se roteste ca springboardul), dar e mai bine decat sa ai icoanele imprastiate peste tot.
Pai, cauta-ti tu un shop cu preturi bune prin UK (desi ma indoiesc, ca e prea early)... sau apeleaza la Robert sa-ti ia... Mai ales ca la cat a crescut dolarul, chiar nu mai e cine stie ce mega diferenta :D
Catallin: pe iPad SBSettings e pe bani ? Ce magari, pe iPhone e moka... Oricum e must have, chiar si la 0.99
Uite aici Trickz, sa iti faci o idee :)
iPad - Apple Store (U.K.)