Breaking News : A aparut la Altex !! 3000 de euro, 50% avans obligatoriu, posibilitate de leasing doar cu buletinul ! ;)
Printable View
Breaking News : A aparut la Altex !! 3000 de euro, 50% avans obligatoriu, posibilitate de leasing doar cu buletinul ! ;)
9.7-inch (diagonal) LED-backlit glossy widescreen Multi-Touch display with IPS technology
1024-by-768-pixel resolution at 132 pixels per inch (ppi)
Fingerprint-resistant oleophobic coating
Support for display of multiple languages and characters simultaneously
1GHz dual-core Apple A5 custom-designed, high-performance, low-power system-on-a-chip
Mda...chiar nu ar fi neobisnuit.iPhone 4 a fost prima data 8.99999999999999999999999999999,98 RON.
Vine in cutie cu
iPad
Dock Connector to USB Cable
10W USB Power Adapter
Documentation
Apple store e up!
Dai mai este o mare intrebare:
WILL IT BLEND?
No one more thing?:(
Deci Video Mirroring este MANA CEREASCA. Imi vin in minte instant sute de aplicatii in real life pt. asa ceva...
Gata. foarte tare. Must buy :P
Ma bucur ca a venit si Steve. Inseamna ca nu este chair asa cum zicea/spera lumea.
iPad 2 este...pur si simplu un...produs Apple. ceva absolut genial si redefineste genul.
MonkY,full specs Apple - iPad - View the technical specifications for iPad.
"Apple might make more money selling just the iPad2 Smart Covers than Motorola will make with the Xoom." =))
se pare ca modelul wi-fi only, nu va avea si A-GPS :(
unde scrie location...
sper sa nu ma insel, dar m-am jucat pe un iPad wi-fi si in maps m-a localizat imediat...
si din cate vad, va fi codat pe retele. v-a trebui decodat pentru a-l putea folosi (daca nu-l luam din RO)
Quote:
Select the model that corresponds with the carrier you'd like to use for 3G service. The iPad you choose is configured to work only with one carrier.
WiFi-ul nu are A-GPS, ceea ce ai tu acolo este localizare via IP/network...
Cat despre codarea pe retele... asta este, luam Neverlocked, nu? :D
---------- Post added 02-03-2011 at 09:37 PM ----------
Ma distrez citind commenturile celor de pe engadget. Chestii gen "The screen resolution is simply not enough!". Ma gandesc oare tipul ala o fi incercat vreodata un iPad de pune o astfel de intrebare? Eu cand am vazut prima oara cum arata textul pe iPad am zis ca nu-mi mai trebuie nimic altceva. Nu zic ca Retina Display n-ar imbunatati experienta... dar n-as vrea asa ceva sa-mi creasca pretul cu 100-200 USD. Poate la anul :)
Hai cu specificatiila la RAM-ul ala. Ca daca are doar 256MB... voi fi ranit rau de tot...
Stai linistit ca are cel putin 512. Nu ar face fata 256 la iMovie.
Dar totusi imi place ca nu se lauda cu asta. La fel si cu camerele. Nu spun de cat e (cum fac altii...avem de 5-8-20mpx) si nici nu conteaza, cat timp iti face pozele si filmeaza HD.
La camere e un lucru rau ca nu am vazut sa aiba flash. Dar cum mie nici nu-mi trebuiau camere... nu e chiar asa rau. Cred ca pastreaza cate ceva si pt. iPad 3 :))
iPad 2 vs. original iPad: what's changed? -- Engadget
Din pacate, pana acum nu sunt cunoscute detalii despre memoria RAM.
Pt. mine unul din cele mai importante features ramane faptul ca au reusit sa-i reduca greutatea cu aproximativ 120 grame si sa pastreze totusi aluminium body si marimea bateriei. Chier denea greu de folosit dupa ceva mai mult timp de citit "in aer".
Pe al doilea loc ar fi memoria, despre care insa nu se stie nimic. Chiar am nevoie de mai mult. 512 ar fi arhisuficient. N-am nevoie sa se bata cu Xoom & Co care au 1GB... pt. ca ar fi waste of RAM.
Pe al treilea loc este clar viteza procesorului. Solved. Chiar sunt curios de capabilitatile grafice. Oare doar s-a marit viteza cu de aproape 9 ori la grafica, sau vom vedea si noi features?
I'm in love oricum :)