Originally Posted by
MonkY
Eu acolo nu am facut o recomandare... omul m-a intrebat de unde ia FakeClockUp, si cum nu mai tineam minte daca a fost din xsellize sau sinfuliphonerepo, le-am postat pe amandoua (de fapt chiar 3 de care imi aduceam aminte). Nu vad care este problema daca ia o aplicatie care este freeware din acel repo...
Faptul ca tu folosesti un repo precum sinfuliphonerepo sau xsellize doar pentru piraterii, este strict alegerea ta (si presupun ca si a lui tray odata ce ti-a dat Thanks). Exista dealtfel si un disclaimer cand adaugi anumite repo-uri in Cydia prin care tu iti asumi raspunderea. Eu de exp. nu am mai gasit FakeClockUp decat pe xsellize (desi e tweak free), la fel cum SIManager (care la fel, este free) nu l-am putut descarca decat de pe sinfuliphonerepo... Screenshots below, in caz ca ai ceva de comentat.
Oameni buni, ce face fiecare la el acasa... e alegerea lui. Daca unii dintre voi aleg sa foloseasca appsync, install0us, warez, illegal aps or whatever... e treaba voastra! Noi nu suntem aici pe post de "Militia" romana sau judecatori care sa decida daca ceea ce faceti voi in privat este ilegal sau nu. Doar ca pur si simplu avem regula de a nu permite discutii despre piraterii.
Jailbreak-ul de bine de rau nu este interzis sau ilegal in Romania. Pirateria da! Just keep that in mind!