Ai incercat sa dai restore din serarile telefonulii direct?
Printable View
Daca dau erase all data cu jailbreak se pare ca o sa imi ramana intr-un loop pana cand dau upgrade. Abia s-a scris pe pagina trecuta.
Totusi , farza cu restore nu cred ca e de la Apple blocata. Deorece itunes 12 tot iti permite sa selectezi manual firmware-ul. Si au si help pe pagina lor in cazul erorii.
Am gasit Semi restore. Un fel de restore dar care iti lasa Cydia.
Ai incercat ce scrie aici ? Vezi ca ai un link care te trimite catre o pagina de suport, daca ai Windows.
Nu exista niciun fix pentru eroarea aceasta, decat sa pui ultimul ios, probabil te lasa sa selectezi fw pentru ca 2-3 zile de la lansarea unui ios poti sa faci downgrade la cel vechi, dupa apple blocheaza orice fel de downgrade. Semirestore sau ce ai scris tu e apa de ploaie, depinde care e motivul pentru care vrei restore. Vei gasi sute de pagini cu aceasta eroare deoarece poste sa insemne mai multe lucruri si eu m-am intalnit cu ea de foarte multe ori si am incercat toate fixurile posibile, singura solutie a fost instalarea ultimului ios.
Am facut semi-restore din cauza ca aveam mult spatiu ocupat degeaba. Mi-a rezolvat problema.
Pe site la TaiG nu au acel tool si pentru Mac, sau cel putin eu nu il gasesc, doar Windows. Are cineva un link ceva cu treaba asta?
TaiG din cate stiu e doar Windows... PanGu e si de Mac, insa e maxim 8.1.
Damn, n-am niciun Windows pe langa mine :|
Baga-ti o masina virtuala si gata, faci jb si delete after :)
Jailbreak 8.3 anyone? Nu am incercat cu Taig niciodata. Ce e 3k Assistant?
https://twitter.com/cammywrites/stat...53986852372480
(este vorba de jailbreak la ios 8.3)
---------- Post added 25-06-2015 at 11:30 ----------
Noul jailbreak pentru iOS 8.3 este disponibil de la TaiG, a ajuns la versiunea 2.1.1
Avand in vedere ca nu e nimic ilegal in Jailbreak (cel mult pierzi garantia), am sa postez link-ul oficial de unde poti descarca TaiG 2.1.2 cu ajutorul caruia poti face Jailbreak la iOS 8.3, ultimul aparut pe iDevice-uri.
TaiG jailbreak tutorial_TaiG jailbreak official website
"Today, just a few days that the iOS 8.3 jailbreak has released, TaiG’s CEO Xie Lei has been quite actively posting on his personal Weibo account on jailbreak updates and comments like never before. In his latest post following a reblog on TaiG jailbreak tool V2.1.2, he hinted a possible work on iOS 9 jailbreak with a couple of sentences: See you in iOS 9! Look forward to releasing our 4th jailbreak!"
In sfarsit, jailbreak. :)
PS: nu cred sa fi fost tweak sa nu imi mearga.(nu tineti cont de warnings)
Auxo a primit update? [emoji4] E cel mai important tweak ever.
La mine nu pare funcțional. Pe net scrie ca ar fi compatibil.
Sa inteleg ca exista jailbreak untethered pt 8.3 ? Oare pe un ipad Air ar fi bine sa upgradez la ios 8.3 in momentul asta ?e diferenta intre 8.1.1 care il am acum si 8.3 ? (La bug fixes)
Exista, dar ma indoiesc ca merita sa faci update-ul. Daca nu ai ceva care sa te sacaie sau care sa ceara 8.3 neaparat, ramai la versiunea actuala.