Pana duminica o sa avem JB pe toate dispozitivele!
Printable View
S-a lansat iOS 6.1. Hai cu jailbreak-ul.
Sent from my Samsung Galaxy S3 Mini
Cool... ia sa-mi pun si eu 6.1, sa vedem ce stie :)
Nu faceti update OTA la 6.1, f posibil sa nu va mearga jailbreak-ul care e programat sa iasa Duminica. Grija mare.
monky am inteles ca ai apple tv? vezi ca o sa apara jb si pentru atv 2, chiar daca initial se credea ca nu o sa aibe suport. stiu ca ajuta foarte mult jb pentru atv. oficial ce aduce nou ios 6.1:
- LTE support for more carriers (complete list of supported carriers at Apple - iPhone 5 - View countries with supported LTE networks.) (din pacate romania nu face parte din lista)
- Purchase movie tickets through Fandango with Siri (USA only)
- iTunes Match subscribers can now download individual songs from iCloud
- New button to reset the Advertising Identifier
Da, pentru AppleTV astept de mult jailbreak... si acolo am un singur motiv: XBMC! That would rock my world (pt. ca nu vreau sa cumpar un Apple TV 2 doar pentru ca se poate jailbreakui).
pai stiu, tocmai de aceea :) insa nu cred ca o sa apara prea curand jb pentru AppleTV 3, ai grja :)
Sunt curios ce impact va avea jb asupra actiunile companiei Apple :), ca in ultima vreme au luat-o rau de tot in jos, chiar daca vanzarile au atins cifre record. Eu cred ca va fi benefic pentru ei :)
Sent from my iPhone using Tapatalk
Me too.
Nu stiu de ce am un feeling ca poate fi mana cuiva de la Apple... chestia asta cu "gata am gasit exploit". Prea e cusuta cu atza alba.
Si daca chiar iese JB-ul... sa vedeti impact la vanzari si la instalari de iOS 6 :D
Si eu m-am gandit la asta, dar nu voiam s-o dau in teoria conspiratiei :). Insa adevarul e ca de cand s-a anuntat jb multi au trecut pe ios 6 si si-au exprimat dorinta de a cumpara un i5, multi au asteptat tocmai pentru ca nu exista un jb. In plus ai dreptate cu gasitul exploitul, adica l-au gasit in 2-3 zile de cand au inceput sa lucreze oficial planetbening cu pod2g :-? Ciudat...
Sent from my iPhone using Tapatalk
evasi0n este programul care va face Duminica jailbreak pentru toate iDevice-urile ce ruleaza iOS 6.x. Stay tuned!
EVAD3RS
Aveti mare grija, cei care sunt obisnuiti (ca si mine) sa mai testeze aplicatiile inainte de a le cumpara. Din ce am inteles, appsync-ul nu va mai fi disponibil pentru iOS 6.x.
Pe evasi0n iOS 6.x Jailbreak - official website of the evad3rs deja avem ceva informatii :)
Quote:
68%: Applications for Windows and OS X are finished. Remains linux and some testing. Come back soon!
Next step: private beta testing
Compatible with all iPhone, iPod touch, iPad and iPad mini models running iOS 6.0 through 6.1
Requirements:
5 minutes of your time!
A computer, running Windows (XP minimum), Mac OS X (10.5 minimum) or Linux (x86 / x86_64)
An iPhone, iPad or iPod running iOS 6.0 through 6.1 (you may check in Settings / General / About => Version)
A USB cable to connect the device to the computer
si de ce astept jb de ceva vreme :) sunt doar cateva tweakuri 5 tweaks that you must download after jailbreaking iOS 6
Hmm, au ajuns la 85%... nu cred ca mai iese azi JB-ul :(
Ai instalat appsync 5.x pe iOS 6.1 ? sau odata ce esti pe iOS 6.1 vezi in cydia appsync pt 6.x ?