iPad 3 & iPad 4 - The New iPad
Quote:
Originally Posted by
AlanPoe
Ok, revin cu o rugaminte la voi.
Aici se afla un filmulet postat de razvanrazy acum vreo 10 pagini. Spuneti-mi, va rog, daca la volum maxim auziti vreun distors, la mine se aude infiorator la intro-ul muzical si la voci, in special la medii si joase deci.
Interesant, mai pus pe ganduri...pana acum sincer nu mi s-a mai intamplat sau mai bine zis nu am sesizat. Am zis ca sa incerc totusi filmuletul indicat de tine pt a putea sa-ti dau un feedback.
I-am dat play si am dat volumul la maxim si cateodata se aude un distorsionat urat. Mentionez ca doar cu volumul la maxim, daca scad volumul cu o liniuta aproape ca nu se mai aude iar cu 2 liniute deja nu mai apare deloc acel zgomot urat.
Nu stiu ce sa zic, pana acum nu am avut problema asta, e adevarat ca am ascultat/vizionat doar filme/video/muzica de inalta calitate (HD). Eu cred ca si asta conteaza ft mult. Deoarece nu aud astfel de distorsiuni sau zgomote urate la un film HD care l-am testat acum, nici macar la un video de pe youtube.
Interesant... Raman la parerea ca e importanta calitatea sunetului, cel putin in cazul meu.
---------- Post added 28-10-2012 at 12:09 AM ----------
Mdah, nu stiu ce sa zic.. Acuma mi s-a pus pe creier chestia asta si am mai tot cautat diverse video-uri, in principal pe youtube si se pare ca distorsiunea, apare deseori la volum maxim si uneori chiar se aude ft urat. O sa mai analizez si daca e cazul si se ajunge acolo, fiind in garantie o sa ma gandesc si la posibilitatea de a-l schimba...