Mda, asta este atunci. Nu o sa ii fac Jailbreak, pentru ca asa cum ai zis si tu, nu sunt fan.
Printable View
Mda, asta este atunci. Nu o sa ii fac Jailbreak, pentru ca asa cum ai zis si tu, nu sunt fan.
Chiar nu inteleg de ce. Adica stiu ca ai spus la un moment dat ca iti place customizarea Android. Jailbreak-ul exact asta iti ofera... nu e nimic ilegal. Garantia nu ti-o pierzi ca la Samsung (care de cand cu Knox parca a luat-o razna) - faci un restore la firmware si aia e... E simplu de facut (dai un click-doua usually) si ai setari care-ti fac din telefon avion (urasc animatiile acelea lente)... But, it's your choice in the end...
Eu cand ziceam de treaba asta la Android am spus ca apreciez ca ai atatea solutii out of the box. Adica iti usureaza munca foarte mult, nefiind nevoie de root. Bine, cu root face cu totul altceva din telefon, dar nici asta nu am facut.
Oricum, m-am reintors temporar la iPhone din niste motive putin tampite:
1. Imi era dor sa am telefonul rece dimineata cand il luam de pe noptiera.
2. Skype pur si simplu nu vrea sa functioneze cum trebuie pe Android. Nu vrea nicicum, nici pe Nexus 7 si nici pe Nexus 5. Ba e galagie aiurea in convorbire, ba imi opreste video-ul, ba imi pica apelul, etc.
3. Pana si YT (care apartine de Google!!!) merge mai bine pe iOS.
4. Aplicatiile comune merg mai bine pe iOS.
5. Albul e mai alb. Culorile mai reci.
Totusi, ca OS prefer Android si e si motivul pentru care inca nu am renuntat la Nexus 5. Am avut sansa sa pun mana pe un 5S si urmeaza sa vad in urmatoarele saptamani cu care raman. Poate voi incerca pana la urma si un JB pentru a gasi o tema mai curata à la iOS6.
iPhone-urile 5S vândute în România sunt cele mai scumpe din Europa | Ziarul Financiar
Uite de-aia nu mi-am luat eu iPhone 5S. Cel mai mare pret din UE il gasesti in Romania... Suntem pe locul 4 in lume ca pret (din pacate in topul celor mai mari preturi)... FFS... Zici ca suntem o tara araba si stam cu putul de petrol in curte toti...
Ce e ciudat insa, e ca atunci cand l-am luat eu, modelul de baza de 16gb era cu 100€ mai ieftin in Romania "de la băeți" decat in Olanda la băeți. Vorbesc de telefoane sigilate, nu SH. Pana la urma e prost cel care da, nu cel care cere. Garantia e internationala si chiar nu vad de ce ai lua din magazin la supra pret.
La voi se aude mai ciudat home button? Adica face un click, parca de plastic. Face o galagie. Am citit si cica multi au sesizat treaba asta. La 5 era altfel. Sunt curios daca am nimerit eu unul aiurea sau sunt toate asa. Oricum urmeaza sa il dau pentru ca nu il vreau negru, dar ca sa stiu daca ma obosesc sa-l duc pe asta inapoi sau nu.
Si al meu face lafel , mai mult ca sigur ca este de la TouchID si cum este asamblat diferit fata de clasicul home button din 5.
Same here. E agasant rau fata de cum (nu) se aude la un 5 simplu.
Guys, cred ca am un pixel mort pe ecran. Vreau sa il duc in garantie. Dat fiind faptul ca e 100% o buba hardware, ar trebui sa scot jailbreak-ul?
Razzosinni: absolut. Fa-ti un backup, dupa care da-i un restore la defaults si du-l asa.
Incearca sa vorbesti cu cineva din service, sa-i mai zici si alte eventuale probleme, ca e posibil sa nu ti-l schimbe pentru un singur pixel mort...
Cred ca ii si bat. Telefonul nu mai are alte probleme.
Cine a zis ca trebuie sa fie probleme reale ? :evil: Vesnica scuza ca nu merge Wifi-ul bine merge 100%
Voua vi se pare ok usage ul corelat cu procentajul bateriei? A fost folosit exclusiv pe wifi mai putin noaptea cand am oprit totul.
Nici rau dar nici foarte bine ... eu dobicei la 20-30% am 6:30h+ usage
Pe mine indiferent de usage, o zi ma tine.
In alta ordine de idei, sa mai ziceti voi ca nu sunt bug-uri pe iOS:
Va vad asa suparati pe iPhone 5S... Daca nu va place, sunt dispus oricand sa fac trade al meu Note 3 (plus toate accesoriile si goodies-urile) pentru un 5S... Si mai pun si diferenta. Please, give me iOS bugs! I need them! :D
Nu mai spune inca odata :)) Eu unul incep sa fiu satul de iOS, mai am putin si-l vand. Pur si simplu nu e ce vreau, asta cand OS X pare a fi facut special dupa dorintele mele.
Same here. Daca nu ar fi asa mare Note-ul tau, mai ca as fi tentat. Eu inca sunt stupefiat ca nu am gasit o aplicatie de alarma care sa faca exact asta + sa taie vibratiile si sa nu imi monitorizeze peste noapte b**inile.(a se citi somnul)