watchOS 26:
watchOS 26 delivers more personalized ways to stay active and connected - AppleQuote:
Originally Posted by Apple
Printable View
watchOS 26:
watchOS 26 delivers more personalized ways to stay active and connected - AppleQuote:
Watch 11:
Apple debuts Apple Watch Series 11, featuring groundbreaking health insights - AppleQuote:
Watch SE 3:
Apple introduces Apple Watch SE 3 - AppleQuote:
Watch Ultra 3:
Introducing Apple Watch Ultra 3 - AppleQuote:
Penibil, sincer. Singurul upgrade semnificativ a venit la SE. In rest, 11 are acelasi SoC si probabil au bagat o baterie mai mare, pentru ca altfel nu-mi pot explica cum ar tine mai mult, din moment ce al meu 10 tine deja cu 25% mai putin la 1 an de la lansare.
Iar Ultra 3 la fel ca 2 de care au tras atatia ani - nimic nou, doar fff mici imbunatatiri.
Salut! Vreau sa imi iau un Apple Watch Seria 11. Nu am avut Apple Watch pana acum. Am inteles ca pot lua si modelul cu cellular, la care nu as avea nevoie de telefon daca ies in parc sa alerg, as avea net pe ceas direct. Am cautat pe net si mi-ar trebui un eSIM. Eu sunt la Digi si am inteles ca la ei nu se poate. Acum vine urmatoarea dilema: trebuie sa imi mut numarul la Orange/Vodafone si sa platesc acolo un abonament full sau exista o varianta mai ieftina, in care imi pot lua doar un eSIM de la ei? Btw, daca aveti apple watch si aveti si cellular, vi se pare ca merge bine internetul? Vi se pare ca va ajuta acest model? Sau e mai ok cel simplu? Thanks.
Si eu am stat mult in dilema asta, anul trecut cand am trecut la Series 10, daca sa iau cu sau fara eSim, dar am ales sa merg fara eSim.
Teoretic as fi avut si eu nevoie in anumite momente, sa ies fara telefon, dar practic, am ales sa am baterie mai buna si sa ma "car" cu telefonul mereu.
Referitor la eSim, din ce stiu, poti face doar daca esti abonat la Orange/Vodafone, nu cred ca poti face abonament nou doar pentru eSim si da, Digi nu are aceasta optiune.