Vand un Sony PlayStation 4 Pro
De vanzare 1 bucata consola Sony PlayStation 4 Pro, la cutie cu toate accesoriile. Am cumparat-o de la Altex in noiembrie 2016 si mai are garantie pana in luna noiembrie a acestui an.
Este in stare foarte buna si pot posta poze la cerere. Accept orice test. Hardul cu care a venit consola este ca nou deoarece eu am folosit un SSD in ea.
Pretul cerut: 1400 RON, impreuna cu jocul Destiny 2 (sau un alt joc din colectie, postez o lista la cerere). Pentru consola impreuna cu SSD-ul, un Samsung EVO 850 de 500GB cu garantie la PCGarage, cer 1600 RON. Daca le cumparati va ofer si orice alte jocuri din colectie la 50 RON/bucata sau sub pretul din magazin daca le gasiti mai ieftin de-atat. Nu faceti oferte separate pentru SSD sau jocuri fiindca nu le vand inaintea consolei.
Valabil doar pentru persoanele din Bucuresti care pot ridica consola personal. Nu doresc schimburi si nu o trimit prin curier. Puteti testa si ridica consola in sectorul 6, zona Frigocom din cartierul Militari, Bd. Timisoara nr. 58 (puncte de reper: magazin Penny, fabrica Best Food Production), complexul rezidential Timisoara 58 Apartments. Mijloace de transport: autobuzele 137 si 138, tramvaiele 8, 25 si 35.
Va puteti orienta usor pe Google Maps: https://www.google.ro/maps/@44.4258823,26.017775,19.5z
Modalitati de contact: mesaj privat aici sau email la [email protected]