Ahh, scuze..am citit repede si am gresit. Si nu tin minte vreo invitatie dar in ce culme a fericirii eram ca jucam GoW2 poate am ratat-o :D.
Printable View
Ahh, scuze..am citit repede si am gresit. Si nu tin minte vreo invitatie dar in ce culme a fericirii eram ca jucam GoW2 poate am ratat-o :D.
�n cele 2 ore de GoW 2 pe care le-am jucat aseară, pot să spun că am observat o mare dezamăgire, din punctul meu de vedere. Culorile nu sunt la fel de intense ca in GoW 1, ci foarte washed out. Prefer schema cu cele 4 tipuri de video settings din primul joc.
Nu e de la TV-ul meu, dacă asta vreți să spuneți. Ajută dacă mai măresc intensitatea culorii, �n schimb dacă mă trec pe altceva, trebuie să umblu din nou la setări.
Am căutat și pe google �nainte și sunt multe astfel de nemulțumiri.
Mika: nu-i bai, stai linistit
Dj Mo: sorry man, nu am zis-o ca un repros... erai ocupat cu bebelu' si am inteles (de ce crezi ca n-am eu copil ?).
Sanjuro: in single player intr-adevar au fost nivele stresante rau si cu putine culori (cum ar fi nivelul acela in care ninge, si mergi cu tancul pe gheatza), insa in multi, mi s-a parut mult mai "colorat" decat Gears 1... but maybe that's just me.
Pai daca tu aveai 150ms si MAFIA RO TM avea 400-500 e evident ca el era de vina.
Eu am jucat Horde cu tine, cu Rasko si cu Mo/Grey/Babulu separat fara sa avem nicio problema.
Gata, am terminat si eu jocul. Exceptional :D.
Dap, terminat si eu acum vreo 3 ore. Excelent overall, dar mai ales povestea m-a surprins in mod placut.
se pare ca Greyhound nu se dezminte ca fotograf nici in jocuri... o poza prinsa cum nu se poate mai bine
This game looks/sounds fun, and sanjuro you`r ******* right man.
Raskolnikov, e o chestiune de preferință. Răm�n la părerea că nivelul cu Betty din single, Day One, Hail și Avalanche arată plictisitor pentru ochi �n ceea ce privește culorile. Au ales un look mai realist care nu mă atrage deloc. Asta nu �nseamnă că nu mă atrage gameplay-ul, dar pentru mine paleta de culori e un mare miss. Vivid sau intense din GoW 1 arătau mult mai bine.
Am �ncercat să editez, dar nu se mai poate. Good reading.
Even better reading.
Aseara am jucat pentru prima data "submission"!! Bestial!! Mi-a placut enorm...Guys, trebuie sa incercam si "guardian" - gameplay foarte dinamic si acolo.
Respect for my war komrads - Mo, Gray, Babulu, Mika and Sanjuro lately!!! :rulez:
PS: domnilor imi lipsesc valurile 22-33 inclusiv. Credeti ca le putem face intr-o seara?
Am terminat si eu aseara jocul. 9.5/10 din partea mea (0.5 e scazut pt "bossul" final...ma asteptam la ceva mai multa daruire din partea lui). Daca ma primiti sunt si eu disponibil pentru MP de acum incolo !
Apropo pe Sanjuro si DJ Mo i-a apucat dorul de un tango ieri...;)
super poza richard
Cum pun si eu poze aici pe forum? ;;)
pai cand dai replay (nu quick reply), ai manage attachments putin mai jos de unde scrii