Nu, nu tie:)). A postat cineva inaintea ta, eu am reactionat, post-ul lui a fost sters si a ramas al meu:). Vezi ca i-am spus ca a facut rost de joc cu 8 zile inainte de lansare? Nu aveam cum sa ma refer la tine.
Printable View
Nu, nu tie:)). A postat cineva inaintea ta, eu am reactionat, post-ul lui a fost sters si a ramas al meu:). Vezi ca i-am spus ca a facut rost de joc cu 8 zile inainte de lansare? Nu aveam cum sa ma refer la tine.
sorry, nu mi-am dat seama ca nu mai pot sa vad posturile sterse....deh, obisnuinta...
Gears of War 2's 'Seriously' achievement already unlocked
Players who have acquired Gears of War 2 ahead of its release date have already unlocked the 'Seriously 2.0' achievement.
'Seriously...' was a notoriously tough achievement in Gears of War, requiring players clock up 10,000 kills in multiplayer.
However, despite 'Seriously 2.0' now needing 100,000 kills, because kills from every game mode counts, it's much easier to unlock. Friend of OXM, Stefan Hobman, has already unlocked the achievement and provided us with picture proof.
After unlocking the achievement, he tells us that:
There is NO gamerpic for getting Seriously 2.0, unlike the original Seriously achievement.
It's possible to get 100 kills a minute.
The achievement can be unlocked in under 24 hours actual gameplay time.
The easiest way to get the achievement is by repeatedly playing the last level of Gears of War 2's Campaign mode.
It's a shame that there's no gamerpic and that the achievement is much easier to unlock, as it means there's unlikely to be a 'badge of honour' achievement in the same way the original Seriously achievement was.
Which Gears of War 2 achievement do you think will take its place as the toughest to unlock?
hehe... si eu sunt curios :D
Mo, pe asta il iei mai usor, nu? :>
5 stars outta 5 in Gamepro ?
Maine se termina embargo-ul pentru review-uri. Maine o sa curga cu review-uri.
Am vazut news cu "50 new hires GOW2 pics".
Evitati...sunt spoilere directe,oameni nebuni... :(
invazia ps3-fanboi-ilor :) ... ce isi baga unghia in gat la gears 2 , si dau numai note de 1 ..(uitati-va la scorul pe gt , ca sa nu mai zic de metacritic care e 3.1 !!!!)
Ce tristi.
Hell yeah!!!! 9.5@GT review!!!! "bigger, better, more bad ass" :))
au uitat probabil sa spuna ca e muuult mai usor decit primul :)
De unde stii ca e mai usor?
nu stiu pe insane, insa pot sa fac comparatia pe normal (ca doar asa ar fi logic, sa compar jocurile pe acelasi nivel de dificultate, nu?). nu vreau sa dau detalii ca sa nu se considere spoiler. o sa il joci si o sa intelegi de ce spun asta.
Pai nu trebuie date detalii, poti de exemplu sa zici ca AI-ul este mai slab, ca lacustele se impiedica, sau ca mor doar din 2 gloante fata de 5 ... asta daca tii sa argumentezi postul de mai sus :)
P.S.: Normal din Gears2 nu inseamna Hardcore din Gears 1.
Gears 1 a avut 3 nivele de dificultate doar, pe cand Gears 2 are 4, Normal fiind undeva intre Casual si Hardcore.
din cate stiu eu, GoW 2 are un nivel de dificultate in plus fata de 1... pe langa casual, hardcore si insane, a mai aparut si normal
Hardcore-ul din Gears 2 = Normal din Gears 1....G2 are 4 nivele de dificultate,Normal (Gears2) = Casual din Gears of War 1.
Situatia se schimba total in co-op.Pe Normal in co-op e mai greu decat in single.Ma refer ca ambii players sa aiba setata dificultatea (normal) pentru ca in Gears 2 (in co-op) e posibil ca unul sa joace pe Insane si altul pe casual.Lancer-ul celui care e pe Insane valoreaza cat o prastie.
Insane e Insane.
h0stile are dreptate,single pe normal e mai usor ca Gears 1.E Casual din Gears 1...