nu cred ca exista aAsa ceva in ro...si eu incrc sa fac o carcasa sau o raire ope apa...nu stiu dak e eficienta..
Printable View
nu cred ca exista aAsa ceva in ro...si eu incrc sa fac o carcasa sau o raire ope apa...nu stiu dak e eficienta..
Si eu am e f. ok in privinta eficientei dar face mult zgomot.
prima intrebare: :P a incercat cineva sa lipeasca un cablu s-video direct pe placa de baza? sau un vga?
a 2-a: se vede considerabil mai bine pe s-video decat pe composit?
a 3-a: am cautat, dar nu am gasit decat pentru mufa de pe cablu... are cineva link-ul sau o poza cu pinout-ul de pe placa de baza la conectorul video audio?... dar practic nu pinii mufei, ci unde sunt lipiti....
nimeni cu nici o idee despre racire pe apa??
techPowerUp :: Thermaltake Tide Water Review :: Page 1 / 5 mare lucru nu ar fi...
ii pui una dasta dar mai ii adaugi inca un waterblock dai 2 gauri in carcasa si tragi furtunele afara.... si nici alimentarea nu ar fi o problema... dar nu prea vad de ce i-ai pune racire cu apa.. e prea...iti dau un exemplu: k si cum ai omora o musca cu un lansator de rachete...
poi motivul e simplu..sa nu mai dea rrod
sa dai atatia bani pe un cooler pe apa....mai bine vinzi consola la bani de nimic si pui banii care iai da in mod normal pe minunea aia de water cooling crap, impreuna cu banii castigati pe consola si iti iei un jasper si 3 anisori nu-ti mai bati capu cu rrod. Parerea mea...
Totusi singurul lucru pentru care m-as gandii sa imi pun o astfel de racire ar fi pentru cat de bine arata coolerul ala :D
poi ..o sa postrez aci imagini
nush.. parerea mea e tot racirea cu aer, totusi, este doar o consola.... se gasesc coolere foarte bune pe aer... si ii pui unul dala smecher cu tevi... exact cum e ala de pe cpu dar cu 6 tevi.... eu unul mi-am pus arctic silver 5, cred k este cea mai buna metoda... arctic silver si neaparat dak ti sa-i pui.. ii mai bagi un ventilator in fata la cooler-ul la cpu... SAU dak tot ti sa o racesti si ti se pune pata, ii scoti carcasa si ii pui un alt cooler pe gpu, ceva de la zalman, ceva de cupru. nush.. eu am alte gusturi, vreau sa arate cat mai de "stoc" consola mea daia i-am pus doar pasta termica...
da si normal nu vreau sa o bag in alta carcasa..ci sa aiba doar 2 gauri in spete ptr tuburile de la apa...
si o citie cu racirea propriu zisa...
ar arata misto si asa, dak poti sa faci cutia aceea in acelasi stil cum este consola, putin ondulata... ar arata marfa.... si sa-i mai pui si furtune albe, sincer sa fiu nu am vazut niciodata furtune albe la racirea cu apa, nici la calc.... ar fi misto sa o faci de aceeasi marime cu blue-rayul pt xbox 360...
probabil o sa iasa mai mare..din cauza radiatorului...vreo25x25.....oricum mam apucat de el am dat deja piesele la strung ca sa imi faca waterblocu .......si astept sa vad cum iese..
oho, deci este treaba serioasa, asteptam cu nerabdare poze!!! :P
ai putea sa faci tot sistemul asta de racire in stil steampunk... imi imaginez asa: consola de un alb impecabil.. din ea ies 2 tevi de cupru patinate (sa para vechi si poate si lacuite..) iar cutia sa o faci din lemn, ceva misto, smirgheluit dat cu lac 5-6-7 straturi.. si cu ceva portiuni de cupru... si ceva piele... si un gemulet ceva mai mare pe unde poti vedea un lichid verde :DDD (cel de la racire....) si un ceas vechi ceva.... ar fi marfa rau de tot cu consola nou nouta... parca ar fi ceva gen cyborg...
ia uite ce face unul dintr-un play station 3... bit-tech.net | Feature - Far Cry 2 PS3 by Butterkneter
nu putem sa facem si noi la fel dintr-un xbox 360? :D (dati next k are cam 6 pagini proiectul...)
ia uite domnule Hello, I would like to mod your xbox. foarte frumos.... primul mod....
ar fi mishto....deocamdata vreau sa vad ca functioneaza...asa desfacut....si apoi am sa proiectez cutia..dupamarimea radiatorului....care va raci apa....
am eu un radiator de aluminiu nou nout are cam 20 pe 30cm....
si tevile in acelasi loc (pe aceeasi parte.. e mai simplu cu furtunele), cred k au diametrul de 10mm..... dak il vrei da-mi pm si ne descurcam noi..
ok mai vb eu sunt din maramures...si sa vad poate fac rost de peaci...
ce ma bucura k am gasit si in romania pasionati de modding, pana acum am fost doar pe site-uri din afara, doar pe acolo mai gasesti proiecte... chiar imi face placere sa fac parte din forumul asta...
mie unul nu-mi scapa nimic, chiar si televizorului i-am schimbat difuzoarele cu ceva mai bun :P (am si sistem, nu era asta problema :P )
dap..aproape nimeni nu e intersat de modding..toti cumpara standard si se consoleaza cu garantia....(ei ce dak da rrod o duc la garantie)..ma rog fiecare cum vrea..dar sper sa fie maimulti interesati de modding...si saisi exprime ideile aci pe forum...
Si ce daca ne "consolam" cu garantia? In loc sa ne batem capul cu raciri sau alte nebunii ne jucam linistiti fara stres stiind ca daca da RRoD nu trebuie sa cumparam alta consola. O ducem la garantie si a doua zi avem alta.