La Media Galaxy din Mall Vitan erau saptamana trecuta teancuri teancuri de Xbox-uri de la arcade la premiumul de 60gb pana la Elite.
Printable View
luam fara sa stau pe ganduri.. dar nu au in stoc... aduc la comanda.. :| deci cam tot acolo ajung... diferenta e ca la gameshop am 3 ani garantie fata de 1 an aici... oricum ms mult ;)
Holy f..kin` sh`t :D cred ca fac maine un drum.... sa vad cum ajung.... ceea ce nu am specificat pana acum e ca sunt din Ploiesti... dar daca merg la sigur merita drumu` cu varf si`ndesat
Asta era acum o saptamana. Nu mai garantez nimic. Dar erau multe multe nu s-or fi vandut toate. Da un telefon inainte sa vezi la Media Galaxy din Mall Vitan.
Si daca nu, la parter tot acolo e Diverta+Best Comput si erau si acolo destul xbox-uri dar nu stiu de care.
poate ca deja cer cam prea multe... dar nr. de la MG din Mall Vitan de unde sa il iau? la ei pe site daca caut relatii cu clientii ma baga intrun formular.... si la ei pe site apare ca ar comercializa decat Arcade si Elite. :|
Vezi daca e ok asta:
021 323 5231
l-am gasit aici Magazine Altex in Bucuresti (nu te lua dupa titlu, e o lista cu magazine altex si MG din Bucuresti)
mersi mult Bobby.... daca am noroc si gasesc la ei... cu prima okazie iti iau o bere/suc/cafea ce preferi :)) si credema.... o sa gasim o okazie.
Dar HDD de 60 GB separat de unde pot cumpara?:D
eu am facut miercuri comanda pe gameshop.ro la xbox 360 premium, desi pe site la ei scrie ca pana in 27 nu pot onora comenzile. de contactat, nu m-au contactat inca...si nici eu pe ei :))
sunt sanse sa nu fiu pe lista aia de care vorbeai si sa nu fie destule pe stoc legolas ? :-s sau nu stii nici tu...
that would suck :)
nu stiu nimic.... sincer :|
ok ms...daca cumva iti gasesti in buc sau oriunde altundeva la pretzul asta posteaza si aici sau da-mi un pm ca nici eu nu sunt hotarat inca si nu stiu. in cluj nu am prea gasit decat scump (la media galaxy, domo) ...
thx :)
stai linistit.... cu siguranta o sa postez aici dupa ce imi cumpar... si de unde si ce pret ;) ...am zis sa merg pe mana celor de la gameshop.... dar daca iar o sa faca vreo idiotenie (sunt cunoscuti de multi pt intarzieri si tampenii cu coletele) nu o sa mai iau vreodata ceva de la ei si nici nu cred ca o sa imi permit sa ii recomand cuiva vreodata...
Am cautat eu azi si la diverta era 1050. Si am vazut ca nici la e-mag nu mai au la 900. Singurul loc unde am vazut la acest pret ramane gameshop.ro. Sper sa se mentina in continuare. Am facut deja comanda online sa fiu sigur ca am una chiar daca o livreaza abia la sfarsitul satpamanii sau cand se termina de mutat.
Later edit: Am vazut aici: http://www.gotgames.ro/default.php?p=details&id=517
Stie cineva magazinu asta?
Dupa inca o runda de cautare am gasit si aici:
Xbox 360 Premium cu HDD 60GB
Din nou as fi curios sa stiu daca a mai cumparat cineva de la ei intru-cat pretul e foarte bun.
Vedeti ca au un thread pe care raspund la intrebari:
http://www.consolegames.ro/forum/f60...tati-sugestii/
Vad ca a postat RvsS ca sunt parteneri cu ei cei de la gotgames, deci probabil nici ei nu pot trimite ...eh that's it sa speram ca sunt destule pt toti la gameshop :)
Eu asta am primit in mail pe 13 cand am dat comanda... in aceeasi zi am vb. cu RvsS si mi`a spus ca ei deja au inceput sa mute depozitu` si nu se poate face nici o comanda.... dar ca mai sunt premium, nu e problema.. si ca or sa revina cel tarziu pe 21 daca nu mai repede... dupa care a anuntat ca redeschid in perioada 21-23, ceea ce ma dus clar cu gandu` ca e 23, apoi a aparut pe site, la aproape o saptamana de la comanda, anunt ca au inceput sa mute depozitu, in perioada 17-27.... acum ni sa spus ca 'spera' sa redevina operationali pe 27... dar ca nu stie daca or mai fi pe stoc premiumuri... /:)Quote:
Stimate client,
La data 13 noi 2008 ora 10:38:07 ati achizitionat de la WWW.GAMESHOP.RO urmatoarele produse: 1 buc. X Consola Xbox 360 Premium cu hard disc de 60 GB (Simbol: CDM7040047) : RON 899.88 Platforma Xbox 360 -----------------------------
RON (TVA inclus): 899.88 RON
Transport: 0.00 RON
TOTAL: 899.88 RON ( 8,998,820 ROL )
-----------------------------
Adresa de livrare: XXXXX Gabriel, str. xxxxxxxxxx ap.12;, Ploiesti
IP-ul dumneavoastra: 79.xxx.6.xx
Va multumim ca ati cumparat de la noi!
Sper sa nu fie in halu` asta de neseriosi precum par...