am ramas blocat la Heart Of The Reich pe veteran X(
Am vreo 3 ore de joc la primele 2 tunuri de distrus :wall:
Printable View
am ramas blocat la Heart Of The Reich pe veteran X(
Am vreo 3 ore de joc la primele 2 tunuri de distrus :wall:
Eu am facut misiunea aia in aproximativ 6h. Tot secretul e sa nu te enervezi si sa nu stai in acelasi loc. Dupa ce distrugi primul tun mergi prin cladirea din dreapta, distrugi tunul din dreapta si apoi pe cel din stanga.
am reusit in cele din urma sa distrug si cel de al 2 lea tun si mi-a dat checkpoint reached.Am continuat sa ma joc dupa care am zis sa iau o gura de aer.Nu mi-am dat seama si am inchis consola fara sa ma duc in meniu si sa sau Save & Quit,crezand ca checkpointurile se salveaza automat pe profil.
Am murit de draci cand am vazut ca trebuie sa o iau iar si reusisem asa de greu.Am mai incercat de cateva ori si surpriza iar am reusit (ii stiam pe toti pe dinafara) dar cand a explodat tunu 2 si imi scria sus in colt Obiective complete, 2 flack's destroyed urma sa scrie si Checkpoint reached,dar nu a mai apucat sa apara scrisu ca am fost omorat de o grenada.X(
In cele din urma iar din 15 incercari am reusit si am salvat sa fiu sigur.Mai raman acu celelalte 2 tunuri.
Nu stiu ce checkpoint ai primit tu intre cele 2 tunuri 8-|. A trebuit sa le distrug pe toate 4 intr-un singur checkpoint.
nope.E un checkpoint dupa primele 2 pe Heart Of the Reich
Este domnu checkpoint. Imediat cum distrugi al doilea tun.
Uite o tactica ca sa treci usor. Ignora plescaitul celui care comenteaza :)
http://www.youtube.com/watch?v=jgqUbjcaHkc
poate nu vorbea de heart of the reich,mai e o misiune cu 4 tunuri parca,altfel mi s-ar parea aproape imposibil sa faci toate 4 tunuri pe heart of the reich dintr-o tura.
Cam ciudata tactica adoptata, dar fiecare joaca cum considera ca ii e mai usor.
P.S. ne strangem si noi mai pe seara 6 oameni sa batem putin americanii la un HQ?
I'm in.
Me to,cam pe la ce ora?
p.s. Joaca cineva un Zombie acum?
Am terminat misiunea aceasta cu inca 2 prieteni si mi s-a parut extrem de grea la inceput, apoi am inceput sa ne organizam si inaintam pe flancuri, ajuta mult sa comunci cu camarazii tai in misiunea asta. Unul dintre noi era defapt field medic, ii tot resuscita pe ceilalti 2 :P
Il termina cineva cu mine la Co-Op pe Veteran? :>
Nu prea sunt,mai ales la jocul asta nu imi pasa deloc de ele :))
Deci,vrea cineva sa il terminam? :>
Ma bag si eu mai incolo la un HQ sa-i rupem pe americani:gun:
Hmm... e mai bun ca Modern Warfare pe LIVE ?
Nu!!!