Eu nu gasesc Infernusu ala :(
Trebuie sa sun pe cineva sau ceva de genu astan ca sa incepapa achievementul??
Printable View
'trebuie sa te sune Stevie sa iti zica ca vrea Infernus.
azi mi-am luat si eu un xbox360. tin sa va spun ca e super. chiar merita banii. sper doar sa nu dea rrod. si legat de gta am ramas uimit cand am vazut cum arata si ce grafica are. realitatea este uimitoare. vi-l recomand tuturor
eu dc imi bag gta4 in hdd este oribil ii dispar texturile ceva de speriat,daca il joc nebagat in hdd merge bine
Joaca careva un GTA 4 in seara asta pe LIVE??
vreau sa cumpar si eu gta 4 cine are de vanzare....?id mess mihai_bogdan1984 tks
o chestie miso la gat4 care am descoperit-os i eu ieri.poti da la hats dupa ce termini jocu si poti avea masca aia de bandit care acopra fata
eu nu reusesc sa gases toti oamenii de prin oras.Am gasit numai jumate din ei.O sa imi apara toti dupa ce termin toate misiunile sau cum ?.
Am inteles undeva,ca in GTA 4 poti da peste celebritati.
This is a Fake New??? :-/
Si apropo,cine vrea sa jucam GTA 4,
da-ti PM cu Gamertag-ul :D
Ma joc de ceva timp GTA4, insa acum am mai avansat in poveste si vad ca framerate-ul este foarte scazut, merge chiar greoi fata de cum mergea inainte.Care ar fi problema? Lipsa HDD? Trebuie vre-un update? Chiar nu ma asteptam ca si o consola sa aiba caderi de frame asa de mari si mai ales sa nu isi revina deloc :)
daca mergi la comedy club, comicul e Kat Williams : Katt Williams
pe multe cladiri vezi graffiti-uri ale lui COPE2(un celebru graffer american). eu cam atat stiu...
eu am ajuns la 98.33% nush de unde sa mai iau restu ca sa fac 100%.
Record perosnal batut,am avut vreo 9 Gloante in mine :D
PS: Daca tragi mult in continuu cu arma,veti observa ca se indoaie in unele locuri,dar dupa aceea revine la loc cum era :)
am reusit si restu de 1.67%.Am facut 100%.Se pare ca nu il dusesem niciodata pe Brucie la baut :))
am si eu o intrebare :
Am trecut GTA IV impreuna cu varul meu si acuma m-am reapucat sa il trec dar am ajuns la o misiune in care te suna Ray si iti spune sa il suni pe Roman si sa te duci cu el sa te intalenesti cu unu pe nume Talbot care era pictor sa caricaturist nu stiu... exact si imi spune sa gasesc o masina cu 4 usi , o eau imi intra toti in masina si imi spune ca zice Talbot directia pe care trebuie sa o urmez dar nu mi se aude nimica . Va rog daca stie cineva care ma poate ajuta
pai la mine chiar auzeam ca imi zicea ala Right or Left
gata sa rezoltavat am trecut misiunea nu stiu ce or avut boxele ca de aceea nu se auzea
tip : pentru cei care ajung la ultima misiune si nu va puteti urca in elicopter nu disperatii cum am facut eu ,trebuie sa apesi foarte repede pe A