A fost anuntat oficial ca apare in primavara lui 2009:) Puteai sa ti d ai seama ca nu mai este mult de asteptat deoarece au aparut trailere screen shot uri din joc...asa se intampla cu fiecare joc si apare dupa vre o 3-4 luni
Printable View
A fost anuntat oficial ca apare in primavara lui 2009:) Puteai sa ti d ai seama ca nu mai este mult de asteptat deoarece au aparut trailere screen shot uri din joc...asa se intampla cu fiecare joc si apare dupa vre o 3-4 luni
Posteaza si tu o sursa de unde ai aflat ca apare in primavara ca eu n-am gasit nimic.
Nu pot,il supar pe Dj Mo si nu e bine;)...iar primesc advertisment,plus ca nu suntem pe aria PS3 asta poate sa ma coste..
pai nu e asa :D?asta este o aberatie...tu nu ti ai lua lumea in cap cand vezi ca mai apare unu` cu o poza trucata:Halo pe ps3 INCREDIBIL,EXTRAORDINAR EXCLUSIV:))
nu se stie daca va iesi in 09 asasin's creed 2 findca un release date nu a aparut oficial inca,la fel si cu god of war, alan awake, final fantasy 13.
Bioshock 2 poate in iarna 2009 , Mass Effect 2 sa anuntat?
Am uitat de Call of Duty:Modern Warfare 2,Operation Flashpoint 2 si The Witcher:Rise of the White Wulf.In acelasi timp sper sa fie jocuri bune MAG si Batman:Arkham Asilium
The Witcher ... ca pe PC nu am putut juca
Am uitat sa precizez FNR4 si UFC 09, ambele par f. smechere.
La anu apare si Dragon Age Origins noul RPG de la Bioware
Asta e un thread dedicat Xbox 360 deaia nu apar jocuri PS3 exclusive
OOO... abia acum am observat ca sunt pe aria de 360, dar totusi pe prima pagina apare God of War 3 si FF13, asa ca imi mentin intrebarea.
...pentru �nceput, un jasper <3
Final Fantasi si street fighter 4 :)
...�n Japonia erai demult mort.Quote:
Final Fantasi
(sper că s-anțeles gluma)
Unde sunt fanii Bioware care asteapta Dragon Age ?
God Of War 3 , Resident Evil 5 , Tekken 6 si daca ar fi vrun Def Jam nou