Tocmai am avut un soc si o mare dezamagire in acelasi timp. Am terminat jocul dupa doar 1 saptamana :(
Mai am achievementsuri de facut.. dar totusi.. :(
Noroc ca exista Xbox Live :D
Printable View
Tocmai am avut un soc si o mare dezamagire in acelasi timp. Am terminat jocul dupa doar 1 saptamana :(
Mai am achievementsuri de facut.. dar totusi.. :(
Noroc ca exista Xbox Live :D
Pai, ai terminat toate challenge-urile? Adica, i-ai batut pe toti skater-ii pro la s.k.a.t.e., ai facut challenge-urile date de Rob Dyrdek si Danny Way, ai facut toate Death Race-urile, ai castigat GvR si San-Van-a-Slamma si ai terminat si Hall of Meat?
Jocul nu se termina cand ai terminat career path ;) .
Eu unul mai am vreo 4 challenge-uri de Hall of Meat (atat), dar ar trebui sa reiau absolut tot jocul fiindca mi-a crapat consola pe care-l jucasem, acum am una noua si nu am save-ul vechi... Mie mi-a luat cam o luna data trecuta, nu cred ca ma mai bag :) .
A, plus ca sunt niste dlc-uri interesante (ca San van Classic Pack, de ex.).
Death Race-urile, GvR, San-Van-a Slamma, Rob Dyrdek si Danny Way le-am terminat. Mai am de batut skaterii pro la s.k.a.t.e, si la hall of meat vreo 4 si au mai ramas vreo 3 spoturi de "killuit".
DLC-urile le am pe toate
Dude, your kung-fu is da sheet :) . Eu am avut challenge-uri la care am stat si 3 zile fara sa pot progresa...
Ai avut dreptate. Am ignorat total telefonul :)
cand iti creezi Skater-ul cum e cel mai bine sa pui la Tracks si Wheels???
Daca e ca in skate 1 banuiesc ca au rol strict de design...si chiar si in realitate nu sunt diferente majore intre branduri.
skate 2 mi s-a parut absolut superb , am luat ambele DLC-uri la el + legend rank online , practic am facut tot ce se putea in jocu' asta , 1250 / 1250 ( recomand jocu )
sunt ambele la fel de ok si loose si tight(trucks), daca vrei sa te dai prin skateparkuri, si aici ma refer la halfpipeuri iti trebe axe tight si roti moi si cu diametru mare, oricum merg ambele nu cred cao sa sesizezi vreo diferenta, si nu e vorba de branduri.
cool imi vine si mie saptamana viitoare jocu asta! Abia astept
Daca se opreste ploaia asta tampita o sa intru si eu in posesia lui in sfarsit :)
"Deci da" , jos palaria EA inca o data , e de mare senzatie jocul , atatea imbunatatiri incat nici nu are sens sa le mai enumar , cea mai misto chestie so far gasisem un spot l-am "ownat" si dupa aia a aparut si scorul lui cobain pe acelasi spot :)
O sa pun vids cand am ceva decent de aratat , sunt dezamagit doar ca trebuie cumparat filmer pack separat pt. camere si restul :(
Buy it kids !
ahahah... nu stiam ca iti arata si scorul prietenilor. Eu unu nu am avut pe nimeni care sa fi jucat skate 2 :)
Eu am luat toate DLC-urile la el si se merita.
Da , clar o sa le cumpar si eu pe toate , sa termin insa main shizzle mai intai :)
SkateReel2 painful bail :)
Al doilea a fost intr-un mare fel :)) ! Apropo, skater-ul tau seamana foarte bine cu al meu :) .
Dap , am observat si eu :)
Ad vazut astazi :
Cred ca la intrecut pe tony hawks demult SKATE,e smecher rau jocul,cel mai mult imi plac miscarilex_X
:rulez:Vad k nu a mai postat nimeni pe-aici... Skate 2 rupe, merita toti banii. Ink n-am reusit sa-l termin, nici nu sunt disperat sa o fac, gameplayu e mult prea tare si nu prea ma intereseaza dak il termin sau nu :)) GvR si San-Van-a-Slamma foarte tari si alea!
p.s. la Extras , enter code , bagati strangeloops si apoi sa vedeti ce palpitant e cu okelari 3d :rulez: