-
XBOX 360 si HDD pe USB
salut.
de curand am primit cadou un xbox 360 modat, sunt extrem de incantat de consola dar mi-am adus aminte ca am prin casa un hard disk western digital extern de 640gb.
stiind ca xbox-ul are acele 2 intrari usb am zis sa il conectez. l-am conectat il recunoaste dar problema e ca din cei 640gb xbox nu foloseste decat 16gb.
ce am facut gresit sau ce trebuia sa fac si nu am facut??
ps: hardul avea 2 partitii, una de 340gb si inca una de 300gb. in momentul in care i-am dat customize / configure now, cele 2 partitii au disparut (inclusiv datele:wall:) si a aparut o singura partitie.
Astept o sugestie de la voi pentru ca sincer este frustrant sa am un hard de 600 si sa pot folosi doar 16gb.8-}
-
n-ai ce sa faci, deal with it.
-
sec?? sigur nu exista vreun patch sau ceva cu care sa il pot face sa mearga??
-
Considera-te fericit. Pana nu demult, nu puteai sa folosesti nici cei 16GB pe care ii folosesti acum.
LE. Nu exista nici un patch pentru asa ceva.
-
nasol moment
chiar speram sa existe vreo portita in care sa folosesc acel hdd la capacitate maxima
-
Nu ai cum, orice ai face, orice metoda ai aplica, Xbox-ul iti va recunoaste numai cei 16GB. Avand in vedere ca nu e un HDD original ar trebui sa te bucuri si cu ceea ce ai (merg cam doua jocuri instalate simultan). Vrei spatiu mai mult, achizitioneaza un HDD special creat de Microsoft.
-
uite-te aici,cred ca un rusnac a reusit
http://www.youtube.com/watch?v=7AcSX...eature=related
So we finally got working ANY HDD like Official Microsoft Xbox360 HDD!
Last HDD that was created by Microsoft is 250GB and if u want to do ur own(thru hdd_hacker) u wont be able to use more then 250gb, BUT WE GOT IT!!
THIS HDD WILL WORK WITH ANY XBOX360!!!
-
Ala nu e hdd extern, e montat direct in consola.
-
N-ai ce sa-i faci,daca vrei ceva bun,cumpara-ti unul original microsoft