-
Intrebare achizitie X360
Am si eu o intrebare legata de un xbox de vanzare ,vreau sa-l cumpar si nu stiu ce sa fac ,doarece are defecte si plusuri .......
deci sa incepem:
DEFECTE:
-consola este la mana a 3-a (deci fara garantie)
-suna foarte tare
-este modata ,dar nu stie cum
-este premium ,dar fara hard(deci nam nici acei 256 MB intern)
-nu are nici un joc original
ATRIBUTI:
-pretul: 600 ron
-colegul meu s-a jucat maxim 10 ore
Acum voi ce credeti? merita?
-
Eu iti recomand sa iti mai strangi niste bani,si sa iti iei una noua de la GameShop.
Are garantie 3 ani, si este acum o oferta,la orice xbox360 cumparat iti da un joc cadou la alegere,din stocul lor.Super oferta zic eu.
-
poi ii usor sa zici sa strang bani....probabil tu esti pe bani tai....nu pe al parintilor...eu am 13 ani...de unde sa mai fac eu rost de vreo 5-6 milioane
-
Este 750 de lei un Arcade nou,posibil sa gasesti si la 700 si ai si 3 ani garantie.Incearca sa le explici parintilor diferenta dintre cele 2 console:D
-
Eu zic ca nu merita sa iti iei acel Xbox 360, sincer. Va trebui musai sa mai cumperi macar un card de memorie care, la mana a doua, merge si pe la 60-70 de lei iar nou nu mai spun.Asta ca sa nu zic ca un hdd e absolut necesar.In al doilea rand nu mai are niciun fel de garantie si, fiind la mana a 3-a, banuiesc ca nu e fabricat recent...adica e cel mult falcon.Plus ca faza cu jucat 10 ore nu ai de unde sa sti :) Putea sa se joace si 100 si 1000 de ore , nu are cum sa-ti dovedeasca. In concluzie, mai strange macar 100 de lei(explica tare parintilor :) si ia-ti tot unul SH dar dintr-o oferta mai decenta. Sigur gasesti chiar aici, pe forum.
Bafta la cumparat !
-
Nu merita. Eu am vazut Xbox 360 Arcade la 750 ron. Avatajul unei console noi este garantia. Arcade vine si cu un Memory Unit si 5 jocuri Arcade. Mai bine asteapta si strange inca 150 ron
-
datimi si mie va rog site-urile alea sa le vad si eu si sa le explic parintilor.....si faza cu 10 ore e adevarata...pentru ca il are de numai 2 zile
PRETURI:
MG: http://www.mediagalaxy.ro/catalog/in...30&itemId=1384
ALTEX: http://altex.ro/catalog/index.jsp?ca...16&itemId=3050
Flamingo : http://www.eflamingo.ro/magazin/onli...Gears_of_War_2
-
Da man, il are de numai 2 zile, dar spui ca e la a 3-a mana. Celelalte 2 maini ca sa zic asa, cat s-au jucat pe el? Ca mi-e greu sa cred ca s-a perindat asa din mana in mana , nou fiind. Si ca sa dai exemple parintilor da search aici pe forum dupa diverse criterii, de exemplu Xbox 360 sau Vand xbox 360, etc...
-
pai el la luat la mana a 2-a ,si am mai cautat dar minimul e de 900 de ron...si nu am de unde sa scot atatia bani...eventual imi vand psp-ul ,dar nu ma lasa inima
-
Eu am vazut la TechnoMarket Xbox 360 Arcade Falcon la 750 ron. L-am vazut acum o saptamana.
-
si unde e mai exact acest technomarket?sau ce e?unde e?
-
Man, eu inca o data zic : nu merita 600 de lei acel xbox, fie el si modat. :) Adica stiu cum e cand iti doresti ceva, dar macar daca iei un lucru, sa iei un lucru ca lumea. Ia-ti eventual tot unul la mana a doua dar mai ieftin sau chiar unul nou, chiar daca e putin mai scump.Sunt convins ca ai tai o sa inteleaga ca, decat sa dea 600 de lei pe unu folosit si fara mai nimic mai bine mai dai pun 2 3 mil in plus si iti iau unul ca lumea. Parerea mea ! Bafta !
-
Kagula, oamenii de aici te sfatuiesc de bine: asteapta pana ai bani de unul nou, cu garantie. E foarte important aspectul, mai ales cand e vorba de 360. Tine-ti banii si mai strange, nu te grabi, pentru ca ai cele mai multe sanse sa ii pierzi asa, fara posibilitatea de a-i recupera.
Ai rabdare.
Technomarket e un magazin de electronice destul de tare, in Militari (langa Hornbach, Kika, etc.); de fapt, trebuie sa iesi vreo 500 de metri din Bucuresti, dar ai indicatoarele de Hornbach care ar trebui sa te ghideze.
-
dap iati un arcade ,sau care e mai ieftin ,ptr ca la xbox 360,sunt multe probleme si daca e cum zici tu la mana a3a,te risti sa eda din min in min rrod ,si gandestete la o chestie ,de ce ar vinde un xbox care la luat de 2 zile sigur are mai multe defecte decat zice el,si gandestete ca trage teapa un xbox la mana a2a e 6 mil,el la luat cu vreo 4 si ti-l vinde tie cu 6,asteapta,iti spun eu,mai vinde un joc de psp,daca ai originale,vinde role biciclete ,sigur ai:))
-
Man eu iti recomand sa iei din magazin...adica sa ai garantie chiar daca trebuie sa te rogi de parinti etc..asa am facut si eu:D
-
am vazut eu un arcade la domo colentina (in complex cu kaufland) la 699 ron si in metro berceni la vreo 700 ron. asta se intampla acum vreo saptamana, du-te si vezi daca mai gasesti. eu nu as recomanda nimanui sa dea pe un xbox fara garantie mai mult de 300 de ron.
-
Daca nu gasesti ceva in magazinele din Ro, poti sa iei de aici : ShopTo.Net - XBox 360 Arcade Console - Microsoft Xbox 360
Cu transport sa zicem ca te ajunge pe la 160 Lire, deci cam 750 RON.
-
ok ,atunci mai strang bani.....dar problema e ca eu sunt din targu-mures ,in centrul tarii ,si nustiu cum as putea ajunge in bucuresti ,eventual daca unul dintre voi ma-r ajuta sa-l cumpar de la distanta...adica sa va trimit bani si voi sa-l cumparati dupaia sa-l puneti pe colet
-
Gameshop.ro trimite prin curier, poti cumpara linistit online. In plus, daca se deterioreaza ceva in timpul transportului nu va trebui sa depinzi de user-ul X sau Y care a impachetat aiurea consola. Cumpar-o mai bine de la gameshop, am inteles ca sunt si foarte seriosi cu garantia.
-
am vorbit cu parintii si o zis ca is de acord cu unul nou ,dar numa dacă �mi v�nd psp-ul sau ds-ul.deci o sami iau la revedere de la ds....pentru ca psp-ul mi l-am dorit prea mult ca sa il dau acum pe xbox...oricum ds-ul l-am luat numa ca sa fiu in trend