:D
am incercat cu locale de UK dar a dat eroare, am schimbat pe rusia si a inceput downloadul, sper sa nu dea eroare pe la 79%...
Printable View
:D
am incercat cu locale de UK dar a dat eroare, am schimbat pe rusia si a inceput downloadul, sper sa nu dea eroare pe la 79%...
Rayman Legends si Fable III gratuite pe Xbox Live cu cont de Bosnia si Hertegovina. Eu le-am luat in felul urmator.
-Am creat de pe xbox.com un cont de Bosnia si Hertegovina
-Am mers pe consola si am setat locale pe Russia
-Am dat dat refresh la dasboard
-Am descarcat contul facut de pe PC pe consola
-M-am delogat si m-am dus la sectiunea de jocuri
-M-am logat si am dat click pe iconita care arata cele mai noi jocuri adaugate
-De acolo am pus la download Rayman Legends si Fable III
A reusit careva sa ia Rayman? eu acum incerc :D
E la 1%...greu mai merge :|
La mine s-a blocat in mai multe randuri. Prima data la 44 %. Am dat log out apoi log in si a continuat. Apoi la 55 %, am dat iar log out si log in si a ajung la 56 %. Acum, la 58 % s-a blocat iar si nu mai pot sa-i fac nimic. Am dat log out si log in de 5 ori si tot degeaba... Asa ramane.
P.S. A trecut la 60 % in sfarsit. Sfatul meu este sa faceti la fel ca mine, pentru ca daca se blocheaza la un anume procent, probabil asa va si ramane.
Eu inchid consola cand descarc si nu imi face nici o data probleme.
La mine s-a tras. Gata. :D
Si la mine este gata. Nu ma bag insa la joaca ca maine am scoala.
"Injustice : man of steel - superman - dlc is free from the ingame bonus menu. Works on Bosnia account, possibly still working for oman.
Note this is not one of the 4 free packs, this one has a price of 80mp on the ingame menu."
Foarte frumso Rayman Legends, a mers ca uns, merci de pot baieti :)
Jocul e abia aparut, iti dai seama ca toata lumea l-a luat, plus ca am auzit ca e si un platformer de nota ( aproape ) 10.
mi-am facut cont de oman si am incercat cu regiune rusia si uk si aceeasi eroare
vreau dlc la tour de france
imi arata free dar nu-l pot downloada
am incercat si cu regiune austria si aceeasi eroare si la dlc tour de france si la rayman legends
daca are cineva un cont pe care a downloadat acel dlc
nu-mi place rayman sau superman
ma interesa doar dlc de la turul frantei
Rayman Legends merge fie cu cont de Andorra, fie de Bosnia. Nu de Oman.
Dlc-ul din Tour de France s-ar putea sa nu mai fie disponibil, impreuna cu toate celelalte content-uri care erau valabile saptamana trecuta pe marketplace-ul de Oman. Stiu sigur ca Dark si Sherlock Holmes nu mai merg descarcate.
Am facut in tocmai ce a spus Marinake dar cand intru pe cont imi apare doar : home games apps si settings. Iar la fiecare imi spune ca nu este Xbox Live in regiunea mea .. Bun bun asta dar cand ma duc la my games dau pe un joc X iar dupa dau Y sa caut un joc. Cand vreau sa il descarc imi da o eroare. .. M-ar putea ajuta cineva ?
Ai setat regiunea pe Rusia?
Da... Mi-a mai zis acum Marinake inca odata sa fac altfel dar nu merge .. A zis ca s-ar putea sa il fi scos.. :(
Mie de exemplu nu mi-a mers pe Rusia, dar a mers pe UK. Mai încearcă. :)
Nu mai merge chestia asta. I'm so sorry pentru cei care nu au prins.
Might & Magic: Clash of Heroes - 1-Oct to 15-Oct - Free to Gold
Ascend : Hand of Kul free pentru gold users
Este si pentru cei Silver. Nu trebuie GOLD ca sa descarcati Ascend: Hand of Kul.