The Walking Dead - Xbox.com
din nou gratis
Printable View
The Walking Dead - Xbox.com
din nou gratis
Mi-e frica sa il iau :)) GG Microsoft, m-ati facut sa-mi fie frica sa iau un joc free. Mda...
Primul episod a fost de multe ori gratis, iar celelalte reduse destul de mult! :)
Cred ca asta e free pe bune, pe market UK (pe care stam toți "ilegal" ).
E free pana si pe market RO deci n-ar trebui sa fie nicio problema.
The Walking Dead este oferit free de Microsoft. Luati-l acum cat mai puteti. Restul episoadelor pot fi de asemenea obtinute gratuit deoarece se incadreaza in jocurile DRM Free. Acestea pot fi descarcate pe un stick si copiate direct in consola. Eu asa le-am luat si nu am probleme. Uitati-va la GT-ul meu. Mai am 2 episoade de terminat.
Cand se pune Dmc 5 si Metal Gear Rising : Revengeance free sa ma anuntati.:)) pana atunci am sa hibernez
Mda. Daca tot hibernezi incepe si sa visezi la ce ai spus. Nu o sa se intample.
gratis cu cont de africa de sud:
Insanely Twisted Shadow Planet - Xbox.com
si un open beta Battlefield 4:
http://marketplace.xbox.com/en-US/Pr...emo&noSplash=1
^ nu stiu cine se mai baga la chestii gratis cu cont pe alte tari :)
Trebuie să ai gold pe Africa de Sud.
probabil Microsoft inca ne mai incearca, le e ''foame'' de ban
Africa de Sud are Xbox Live si ofertele sunt pe bune. Jocurile din programul Jocuri free cu Gold nu sunt aceleasi in toate regiunile...
deci mie imi zice ca e free . logat de pe contul meu . si cand dau sa il iau imi zice ca e 7 lire :)) dar daca il caut din nou imi arata ca e free
Păi tu când cauți probabil cauți de pe regiunea south africa, iar câd dai click pentru a cumpăra, automat îți afișează prețul din regiunea setată pentru contul tău.
Jocul este gratis pentru membrii gold ce au contul pe South Africa!
Am inteles :) Multam'
Eu zic ca nu se merita sa va riscati pt un joc de genul ala :)
Dupa aia va plangeti pe aici ca v-au banat...
care stie daca pot da licenta pe contul din Maroc? m-a rugat un prieten sa-i dau contul