Originally Posted by
MonkY
luptzicnit3: te-am inteles, ti-ai facut reclama suficient, n-ai venit cu nicio dovada, ai inceput sa scrii ca in mahala... Daca vroiai o colaborare, ne contactai si discutam - atata timp cat gamerii aveau de castigat (de aici pot spune ca si afirmatia cu "NU NE INTERESEAZA" nu ai primit-o cu siguranta de la noi). In schimb eu vad doar niste afirmatii fara dovezi si lovituri postate de tine... cand te-am intrebat de licentele pe care te lauzi ca le detii, ai inceput sa-mi raspunzi cu intrebari de gen daca suntem noi legali (pentru informatia ta, nu suntem pe phpBB ci vBulletin, care nici nu exista in varianta free). Nu te-am intrebat de licente pentru ca vreau eu sa te verific (fix de chestia asta nu aveam eu timp si chef sa ma ocup, de parca ar fi treaba mea), ci pentru ca sunt si altii care vor sa stie cum sa procedeze, si poate vor invata de la tine. Din pacate insa tu te eschivezi degeaba si chiar daca noi tot ce avem aici e cu licenta, totul se plateste cu acte - trebuie sa tii cont ca noi fata de tine nu avem statut comercial (nu vindem si nu cerem bani pe servicii gen Xbox Live inexistent in Romania)... insa cred ca discutia este despre salile de jocuri din Romania, si nu despre consolegames.ro. E tipic la noi, cand n-ai cum sa raspunzi, sa arunci cu mizerii in stanga si-n dreapta. Bafta cu ce faci tu pe-acolo, ca pe aici ti-ai dovedit puterea de patron.