Nici vorba de asa ceva. Vorbim totusi de Bungie care are o legatura foarte buna cu fanii si care din cate stiu eu nu au mai amanat jocuri in trecut chiar daca s-au lovit de aceeasi problema. Jocul se lanseaza pe 14 septembrie.
Printable View
Din ce vad pana acum, evolutia jocului nu este majora. Parca tot Halo este. Ceva schimbari mai radicale nu ar fi stricat, la un moment dat te plictisesti de acelasi orizont. Cu toate ca lumea Halo este una futurista, parca tehnologia stagneaza, evolutia fiind foarte lenta.
Pai asta ar trebui sa si fie, un Halo. Si eu ma plang ca au schimbat cateva lucruri.
@CrysMM,povestea e inainte de primu halo.Ce tehnologie vrei sa avanseze?
Halo bulibaseste cronologia la fel ca Zelda. La un moment dat nu mai stii ce si cum. Retetele la un moment dat au nevoie de imbunatatiri majore, chiar si cele de succes. Am inteles la Halo 2, de la 3 deja nu mai inteleg. devine plictisitor. Si asa am terminat Halo 3 din inertie mai mult.
Nu vad nimic bulibasit. Halo 1, 2 si 3 au tinut firul povestii. ODST a fost un prequel pentru Halo 3 si un joc facut de o parte din echipa Bungie, pentru fani. Halo Reach este prequel pentru toate jocurile seriei. Un fel de comemorare a spartanilor si a gesturilor de eroism pe care le-au facut pentru salvarea planetei Reach, planeta care are/a avut un rol important in poveste. Bungie doresc sa arate prin ODST si Reach, ca universul Halo nu are un singur erou, aka Master Chief. Totul este foarte simplu, atunci cand te si intereseaza jocul/povestea.
Cred ca CrysMM se referea la gameplay, nu la poveste. Iar daca are dreptate... e cam grav ca un joc de 2010 sa fie la nivelul unui joc de 2001.
Mai ma lasi? Ce inseamna la tine un gameplay al unui FPS de 2010? Si daca omul a scris ca bulibaseste cronologia si tu vii si imi spui ca se referea la gameplay, inseamna ca ori nu stii sa citesti ori asa o fi. Se bulibasesc gloantele prin joc, la nivel de 2001. Se lovesc unele de altele si fac poc. Stim, Halo este praf. Nu trebuie sa ne mai mentionezi.
Fiecare cu parea lui. Faptul ca actiunea din Reach este situata in fata Halo 1 este o prostie. Nu vad mai nimic nou in joc. La un moment dat te saturi. Aceleasi arme, acelasi tipic, etc. Nu spun ca jocul este "praf", dar ma asteptam la altceva. Mai ales dupa ce am jucat 3 si nu am simtit mai nimic decat o plictiseala acrisoara. Era pe lista de cumparaturi, dar tocmai ce a iesit.
Incepi sa mirosi a troll de la o posta. Fiecare cu parerea lui. ;)
---------- Post added 26-08-2010 at 04:42 PM ----------
http://www.youtube.com/watch?v=VFtZ8...layer_embedded
@CrysMM,daca tu te rezumi la single player ce sa-ti fac?Halo e o serie facuta pentru multiplayer,joaca acolo si o sa vezi diferenta.
Nu ma intereseaza multi aproape deloc. In afara de Mario Kart, nu prea joc altceva online. Ocazional cate un shooter si acesta pe PS3.
Raman la parerea mea, jocul este o dezamagire pentru mine. Sa vedem vedem ce parere au si altii dupa lansare. Poate am eu ceva in perioada asta. Deh, cine mai stie.
Astept sa primesc BAN pentru troll :D
Se fura ca pe camp :))
100 Halo Reach discs stolen from Microsoft's factory | N4G
Probabil de asta a fost lansat "neoficial" Reach atat de repede. Totusi, ce sistem de securitate are Microsoft? Hamsteri, ce folosesc? Si ideea cu 1.250$ pe live??? Nu s-au gandit ca jocul o sa "scape" pana la lansare?Probabil o sa-l cumpar pentru colectie cand o sa scada pretul indeajuns incat sa trec cu vederea unele aspecte. Sau poate vin producatorii cu o oferta traznet la lansare :)
Mie-mi place mult consola special facuta pentru Halo Reach...
Cat despre joc, parca prea mult trag de serie, dar nu-i de mirare la ce succes are Halo.
Oricum, inca n-am terminat nici Halo 3, dupa aia ma bag la ODST si apoi Reach :)
Atentie, contin SPOILERE.
http://www.youtube.com/watch?v=QFVKDuK-Zrk
http://www.youtube.com/watch?v=xXjbAdM3pV8&feature=related
---------- Post added 31-08-2010 at 08:15 AM ----------
IGN Video: Halo: Reach Xbox 360 Gameplay - IGN Montage: Multiplayer Maps
Tipu' cica lucreaza la Target, a si vandut jocul pe eBay cu $200.
...mai bine s-ar ocupa de igiena personală. Ia ce unghii oribile are :-&