Chiar, apropo de intrebarea lui naz, cariera se termina vreodata ? Am ajuns pe la level 23...
Printable View
Chiar, apropo de intrebarea lui naz, cariera se termina vreodata ? Am ajuns pe la level 23...
raptorscream a primit absolut tot ce era de primi intreaba-l pe el :D
daca vreti 1000/1000 tre sa aveti rabdare la jocu asta, greu nu e :)
jucati normal pana luati si achievementu de anul 6, dupe ce e luat nu mai intrati sa jucati la sezoane si dati direct pe Event List si face curse de acolo pt k in Season Play or sa va bage aceleasi curse de mai multe ori (in special alea de sfarsit de luna)
salut!!!raptorscream am o mare rugaminte!! ma potzi ajuta shi pe mine cu niste credits in forza 3??????cam 1 milion pls:D
daca'ti zic ca am doar 1mil si putin ma crezi? si io am nevoie de ceva credite k se duc rpd daca stai sa faci masini de drift :(
iti dau eu 1 milion daca se poate transfera.ADD pisboy sparxx.
te cred :P , oricum nu imi mai trebuie sa mi-a dat ironicz (din echipa)
---------- Post added 07-08-2010 at 08:10 PM ----------
Pisboy te voi adauga. dar fara sa imi dai bani :)) . poate ne vom baga la ceva drifturi /:)
azi am intrat si io prin joc si mi'a facut un title update k altfel nu ma puteam juca, aveti idee ce modificari a adus updateu?
Baietii ne strangem de o cursa asta-seara ?
Am o mare rugaminte, ma poate ajuta si pe mine, cineva, cu ceva bani? Va rog mult! [-O<
In joc sunt curse de Drift? De cateva zile am si eu jocul, deci am o scuza :D, probabil saptamana asta am sa joc si eu online.
Ce masina de Drift, imi recomandati? Eu am vrut RX7, dar se pare ca nu e in joc....
curse nu sunt, faci u daca vrei cu setari la masina calumea, si e si rx7, chiar 2 parca
hopa hopa hopa , a pomenit cineva de drift????? daca vrei drifturi apeleaza la mine,daca vrei sa inveti :D sunt curse online, dar intai te sfatuiesc sa inveti ca iti vei lua multe kick-uri!!!baga gametarg-ul meu stazor1992 Orice masina rwd (tractiune pe spate) clasa S poti folosi. eu folosesc un skyline gtr r32 , si un supra din '98, pt mai mult informatii adauga-ma in lista si iti voi zice cu cea mai mare placere :D
Cand o sa imi cumpar Gold, atunci jucam online....
Inca o intrebare: De ce nu invarte volanu ala nenorocit cand am cockpit view? Pe loc daca trage maxim 10 grade, si in curba parca nici nu il misca.....
P.S: Parca imi place mai mult Shift (asta e o doar o parere)
Nu poti compara Shift cu Forza.
djdanny daca vrei sa inveti sa faci drifturi , du-te la mine in storefront shi uita-te la replay-uri :D