collector, ia fa tu niste pasi si plimba ursu pe niste thread-uri in care se vorbeste de nefese. Lasa astia pasionatii sa-si vada de treaba. Nu-ti place, nu privesti, nu te obliga nimeni.
Printable View
collector, ia fa tu niste pasi si plimba ursu pe niste thread-uri in care se vorbeste de nefese. Lasa astia pasionatii sa-si vada de treaba. Nu-ti place, nu privesti, nu te obliga nimeni.
nu stiu cum se face...dar pun pariu ca de cum bag o cursa nu se va vedea cum se vede in screenurile alea. niciodata nu am avut grafica pe xbox la jocuri exact asa cum arata aia in trailerele cu gameplay. nu stiu ce are . o fi de la televizor... de la setari..habar n-am.
stiu ffocus, si mie imi place cand termin o cursa mai lunguta dar acum sunt iar la enduranceuri la forza 2 si pur si simplu mi se ia. alea de 24 ore nu cred ca as fi capabil sa le fac continuu, fara sa apas pe pauza(in afara de chemarile naturii). e prea obositor
Grafica este ultimul capitol la care Forza 3 ar putea suferi, din ce vad eu. Sunt convins ca va fi un mare pas in fata, iar "pilotii" nu vor avea motive de suparare. Restul e subiectivism. Pacat ca nu are ciclu day/night, dar probabil nu au mai avut timp pentru implementare. Anyway, lasa ca e foarte buna o concurenta mai acerba. Uite-te la NFS, pana si ei au ridicat stacheta si vor o felie mai mare. Cat despre anduranta, normal ca faceam pauze. Jucam in 3 reprize x 8 ore;)
Hop, hop, hop!
SUV la asfalt! :evil:
Looks very good, dar cauciucurile alea tot de carton colorat par...
Inca un set mic
adica tu inca de gandesti daca sa cumperi jocul ? E un must buy all the way.
Maple Valley :>
Nici eu nu ma omor deloc cu ele, si nici cu shooterele.
Dar e atat de fun cand joci cu baietii pe net incat m-au prins si pe mine.NU, nu cu PS3-istii, m-am lamurit care e media de varsta acolo din pozele de la intrunirea de Killzone 2 si sper ca nu se considera o ofensa, pt ca nu vreau sa jignesc pe nimeni.Si de la Tekken 5 la fel.
COD4 nu am jucat nici 10 minute in singleplayer, dar mereu intram pe net cu Dumi & Mika & Co. desi mereu ieseam ultimul. :D
Forza 2 nici atat, nici nu am inceput campania :D,dar era beton cand ma intreceam cu Babulu si Monky in gurpa 2 in campionat.Sau cand ma chinuiam toata saptamana sa invat traseul iar in calificari scoteam cu 2-3 secunde mai mult decat in timpul antrenamentelor.:-$
Stiu, acum o sa vina Mo si o sa spuna iar cum m-am retras eu din campionat din "motive nemotive".:D
Vai ce locusor de rai ti-ai gasit. Sublim. In alta ordine de idei, sunt sigur ca si tu ai fost copil. In fine...ma opresc aici ca m-am enervat asa tare, de cred ca iau ban forever. Have fun!
tu te lamuresti de ce e de capul cuiva dupa ce varsta are?/:)
anyway...eu zic ca merg si niste suv-uri acolo pentru ca le foloseste doar cine vrea, nu e nimeni obligat. damn..maple valley e circuitul care imi place cel mai putin:)) sau cred ca m-am saturat eu de el..
---------- Post added at 10:46 PM ---------- Previous post was at 10:44 PM ----------
au implementat sistemul de driving din "cabina"? ..ca nu imi place sa vad doar botul masinii:))
Nu, doar ca exista o compatibilitate mai mare (ca prieteni) intre cei de varste apropiate, that's all.Iar multi dintre noi au trecut de prima tinerete.:D
Haideti sa ramanem ontopic, eu incercam sa sugerez faptul ca atmosfera in multiplayer conteaza enorm (compania celor cu care joci), chiar mai mult decat jocul in sine.Si sunt sigur ca la Forza 3 va fi la fel, deci il sfatuiesc pe Rasko sa si-l ia.B-)
Dap, camera "incar" se pare ca exista.O sa te miri, dar camera "cu botul"(bumper parca se cheama) :D e printre cele mai eficiente.
daca nu stiai ce varsta au si nu se "dadeau de gol"...presupun ca jucai cu ei fara nicio problema:P
on:da...dar in realitate nu stai cu capul lipit de parbriz sa vezi botul ca in joc...iti vezi mainile, volanu si toate cele de pe bord. gen pgr.e si ala destul de eficient si realist. ca cel care o sa fie si in nfs sh(t)ift( sper ca nu o sa fie chiar shtift:P )
---------- Post added at 11:01 PM ---------- Previous post was at 10:59 PM ----------
a..si in screenurile alea nu am vazut MAINILE de pe volan:))
Forza 3: Start Your Engines | NowGamer
Quote:
We take an exclusive look behind the scenes of Forza 3 and talk to Turn 10's Dan Greenawalt…
Forza Motorsport 3 Limited Collector�s Edition
October 27 will mark the launch of �Forza Motorsport 3� in North America, exclusively on Xbox 360. With more than 400 cars on over 100 tracks, the next game in the heralded series will be the biggest and most vividly realistic console racing title launching this holiday. And while all �Forza Motorsport 3� players will get to experience the bone-jarring physics, unparalleled levels of customization, and epic car and track list, fans who purchase the Limited Collector�s Edition will find even more goodies under the hood.
Available for purchase exclusively at Gamestop in the U.S., the Forza Motorsport 3 Limited Collector�s Edition (LCE) gives aspiring drivers, tuners and painters instant VIP Membership status within the Forza community including special recognition in the new Storefront feature as well as the online Auction House, scoreboards, ForzaMotorsport.net and more. As a VIP member, consumers gain exclusive access to five of the world�s hottest cars:
* 2009 Aston Martin DBS
* 2009 Chevrolet Corvette ZR1
* 2007 Ferrari 430 Scuderia
* 2007 Lamborghini Gallardo Superleggera
* 2007 Porsche 911 GT3 RS (997)
And if you crave cars, you won�t want to miss another perk of the �Forza Motorsport 3� LCE � an Exclusive Collector�s Car Pack, personally hand-picked, tuned and painted by the team at Turn 10:
* Audi R8 5.2 FSI Quattro (
* Acura NSX (Forza Motorsport Cover Car)
* Nissan Fairlady (Forza Motorsport 2 Cover Car)
* Aston Martin DB9 (Forza Motorsport 2 European Cover Car)
* 2008 Dodge Charger Stock Car (with Xbox 360 livery)
In addition to the exclusive cars, Turn 10 also plans to create a series of new and exclusive designs and tuning kits exclusively for VIPs. And to show off your true �Forza Motorsport� pride and prowess, consumers also receive a Forza Motorsport 3 collector�s keychain and a 2GB USB thumbdrive in which you can store your favorite �Forza� videos, photos and designs to easily share them with friends.
Pre-Order Offer Update: Last but not least, the Forza Community has spoken, dubbing Midland, Michigan USA Forza fan Justin Van Dusen II�s custom painted Audi R8 V10 the official pre-order car for �Forza Motorsport 3.� After nearly 300,000 votes were tallied on Xbox LIVE, Justin�s unique design took the checkered flag and will be available as an exclusive download to those who pre-order �Forza Motorsport 3.�
Am facut acum pre-order pe dvdcrave :P
Noob question: pe dvdcrave sunt PAL?
LE: scuzati lenea, am aflat. Pre-order on the way!