Webpredator. :nuts:
Printable View
S'ar putea ca jocul sa se poata cumpara la lansare, nu stiu exact, incerc sa aflu ceva mai oficial in cursul zilei de azi.
Totusi, va astept la lansare, bem si noi ceva, ne distram, una alta. Or sa existe console si PC-uri destule, dam si noi un co-op.
Attachment 57891Off topic, cu si despre modalitati alternative de livrare a pachetelor pe timp de eruptie...Scuze, dar nu m-am putut abtine
Thanks goes to Dj MO pentru inspiratie si fotografie...Na, ca l-am bagat si pe el, fie ca-i place, fie ca nu...:P
Impresiile sunt foarte bune pana acum, pacat ca, vorba lui krusht, "jocul asta este foarte stealth, nu il vedem". :nuts:
FFS, mai ca iti vine sa-ti faci o programare la Donely :-? /joke Sam apare cand nu te astepti, din norul de cenusa...from behind...:-S
Cred ca-l livreaza Batman pana la urma, dupa ce se intoarce de la gratarul lui Chuck Norris. :banana:
Din ciclul "free content" in fiecare zi de joi ... de care oricum nu beneficiem ca nu are nimeni jocul
Frumos joc. Mai fac doi pasi, mai balesc putin, mai omor pe unul, iar mai balesc putin. :nuts:
Frumos, dar cam scurt. :(
Joc la el de la 7 si sunt la White Box. Este destul de greu pe realistic. Mai greu decat in demo.
mie nu mi s-a parut atat de greu pe realist. l-am terminat in 5h si 33 de min.
Daca te folosesti la greu de M&E, treci ca prin branza. Ii dai unuia una in cap, marchezi 4 si poc poc poc poc. Nu imi place M&E si nu prea folosesc. Prefer stilul vechi pentru ca ala este Splinter Cell.