"ESTE O SITUAŢIE DE URGENŢĂ - atunci când se impune intervenţia Poliţiei, Pompierilor şi Salvării pentru a salva viaţa, proprietatea şi mediul."

Am bolduit+subliniat si eu ceva

In cazul tau e perfect ok sa suni la 112 daca e un copac care se clatina (sa zicem) si poate cadea pe o masina (sau cladire, etc). Daca a cazut deja copacul nu mai e nimic urgent, nu mai ai ce salva.

Normal ca tu poti suna la 112, eu doar spuneam ce mi s-a intamplat mie si atrageam atentia ca nu e chiar ok sa suni pentru orice la 112, sa nu cumva sa regreti (dupa ce iei si o amenda).

Quote Originally Posted by MonkY View Post
In alta ordine de idei... am fost la Primarie, ADP... care au spus sa mergem la cei cu care au ei contracte de asigurare in astfel de cazuri. Acolo, ca la nebuni, au spus ca ei nu accepta constatarea facuta de cei de la ISU (pompieri), ci trebuie o alta facuta de politie (la accidente usoare). Din nou luata masina cu platforma... dus-intors, inca 400 RON (un drum de aproximativ 20 minute).
Da, birocratia ne distruge. Cel mai bine era daca aveai asigurare "full", probabil ca si asa aveai de mers prin cateva locuri, dar sigur rezolvai mai rapid si mai ieftin. Asa... chiar daca dai in judecata primaria si chiar daca vei castiga tot n-o sa merite, o sa pierzi timp mult, poate castigi procesul dupa 2-3 ani si primesti banii dupa inca 2-3 ani (sau mai mult), plus ca nu m-ar mira sa-i primesti in rate, intre timp isi si pierd valoarea.