geckoati128 & cryyo: fiecare vede HiFi-ul in felul sau. Unii cand aud de LG + Dune HD + "instalatie de sunet" se iau cu mainile de cap. Altii nici in ziua de azi nu accepta ca un 3D pasiv afiseaza la jumatate din rezolutie... Hell yeah, eu am adus in casa oameni care se dadeau profi (unul chiar facea calibrari "profesionale"), dar nu reuseau sa distinga diferenta dintre 720P si 1080P... (si din pacate nu sunt aceiasi care spun ca un iPad 2 se vede la fel, poate chiar mai bine, decat un iPad 3 sau 4 - damn Retina Display)...

Din pacate sunt ciudati si cei din latura cealalta. Am observat chiar si la cei care au buget mare spre nelimitat... ca nu prea sunt interesati de diferentele de calitate... ci vor cel mai scump produs, no matter what. Vor ultima nebunie, indiferent daca le demonstrezi ca niste boxe clasice 2.000 EUR se aud chiar mai bine decat ciudateniile lui "fara membrana" de 20.000 EUR. Degeaba le faci teste de frecvente... in final conteaza cum "li se pare loc ca se aud alea mai bine, ca-s mai scumpe si model mai nou".

Daca la audio e mai complicat si tine foarte mult de perceptia fiecaruia... la video chiar nu inteleg. Le pui 2 imagini... le demonstrezi diferenta de compresie, artefacte, culori, contrast, etc... si unii aleg varianta clasica (a se citi .mkv). Chiar la ultima vizionare, m-am distrat atat de tare de explicatia data. Mi-a spus un client ca ii place mai mult cum arata mkv-ul 720P fata de BluRay (eu cand le fac testele, nu le spun ce anume playez)... pentru ca e mult mai "fara purici" si e imaginea "mai curata". I laughed. A lot!