Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Vei cumpara un Xbox One?
-
Senior Member
Nu am sa cumpar unul, nici vorba. Singur cu mana mea sa-mi bag in casa un spy machine? Detin un PS3 si am sa-mi iau si un PS4, probabil chiar la lansare.
Poate cine vrea sa zica ce vrea, din partea mea puteti sa-mi ziceti si fan boy Playstation desii sunt foarte deschis si la alte optiuni in materie de gaming dar vreau sa fiu lasat sa decid eu daca vreau sa am un microfon si o camera tot timpul atasata la consola din casa mea, aici am dat doar un exemplu care ma derenajeaza caci binenteles nu e asta singurul motiv pentru optiunea mea.
Cat exista pe piata un sistem hardware mai avansat, peste asta si mult mai ieftin si lipsit de restrictii de ce sa optez pentru un X1?
Nu sunt deloc un jucator de jocuri video hardcore dar parerea mea este ca Microsoft isi bate joc de gamer'i cu restrictile lor si alte idei retarde. Aveau probabil zambetul pe buze cand X360 avea cifra de unitati vandute mai mari ca si cei de la Sony cu PS3-ul dar nimeni nu se gandea ca unii gamer'i erau la a 3-a consola(stiu caz concret) cumparata din cauza RROD-ului unde prima generatie de PS3 phat traieste bine si in ziua de azi