Single post: Ultimul joc devorat

1. #3286 SP
    Senior Member Razzosinni's Avatar
    Bioshock 2

+ Storyline
    + Gameplay
    + Grafica
    + Atmosfera
    + Muzica
    + Delta
    + Eleanor
    + Rapture
    + Plasmid
    + ADAM
    + Sistemul de hacking
    + Arme, upgrade-uri
    + Decorul
    + Big Daddies, Little Sisters
    + Big Sisters
    + Jurnalele
    + Deciziile
    + Finalul

- Bug-uri
    - Personajul negativ
    - Destul de scurt

Mi-a placut mult mai mult decat primul Bioshock. Povestea e interesanta, cu exceptia faptului ca Mrs. Lamb e un personaj extrem de contradictoriu, militand pentru libertatea orasului acvatic si caracterul aproape sacru al lui Eleanor, insa desfasurand in anumite momente actiuni care se bat cap in cap cu ceea ce sustine. Ma amuza enorm modul in care incearca sa il faca pe Delta sa renunte, aducand asa-zise argumente morale care sa il faca pe acesta sa priveasca lucrurile din perspectiva ei. Personajul negativ din primul Bioshock mi se pare mult mai bine construit. Atmosfera e minunata, imbinandu-se perfect cu muzica, iar Rapture arata demential. Puterile din Plasmid s-au dovedit a fi foarte utile de fiecare data, insa slot-urile suplimentare unde pot fi puse acestea necesita ADAM. Imi place ca au reusit sa imbunatateasca sistemul de hacking, iar greselile costa. Desi majoritatea peisajelor sunt sumbre, nu confera un sentiment de depresie, ci din contra. Iti face placere sa explorezi. Desi esti avertizat incontinuu de faptul ca fiecare Big Daddy e extrem de challenging, singurii inamici care au ridicat probleme au fost Big Sisters. Abia asteptam sa gasesc jurnale, sa mai aflu informatii, sa vad ce s-a mai intamplat si nu stiu. In continuare exista decizii, dar nu stiu in ce masura afecteaza finalul.

Sofia Lamb imi displace total, jocul are si bug-uri, si mi se pare destul de scurt. Nu stiu de ce am impresia ca povestea putea fi exploatata putin mai bine si putin extinsa. In doar 12 ore de gameplay, impartite pe 9 capitole, mi se pare ca l-am terminat dintr-o suflare. Poate ca DLC-urile sunt raspunsul. Cu toate acestea, Bioshock 2 e foarte bun.

9.0/10
    Attached Images Attached Images bioshock_2-wide.jpg tumblr_static_wallpaper_bioshock2_01_www.wallz.eu_.jpg bioshock-2-sisters-wallpaper.jpg