Single post: E oficial: Nokia Lumia 1020 are 41 Megapixeli!
-
Admin
Si ca dovada ca nu sunt "hater" Nokia (ci pur si simplu ma minunez de cate prostii fac)... eu tocmai m-am decis sa achizitionez un Lumia pentru mama mea (va fi probabil un 520 sau 620). De ce am ales un Lumia si un un iPhone (desi sunt "fanboy" cum zic unii)? Well, cam astea au fost motivele:
- nu-i trebuiesc aplicatii gen file manager, media player destept, aplicatii dedicate pentru diverse chestii (e perfect, nici nu are prea multe de luat de pe Market)
- nu-i trebuiesc jocuri tari... ea vrea chestii cu bilute, si cum vreo 90% din jocurile de pe Market sunt de genul asta, e iarasi perfect
- ii trebuia buton dedicat pentru facut poze (ca ea e mai in varsta si se incurca in icoane) - aici Nokia e printre putinii care au asa ceva
- nu are nevoie de viteza
- nu se da pe net, deci nu o deranjeaza Internet Explorer
- nu o deranjeaza plasticul, ba chiar cred ca va fi multumita cand ii voi pune un cover rosu sau galben
- l-am gasit cu discount de aproximativ 50%
- pot sa-i fac butoane mari, patratoase si colorate... ca sa vada mai bine (are probleme cu vederea)
Din pacate va trebui sa se descurce cu bateria execrabila, cu o tastatura facuta probabil pentru cei care au ace si nu degete (si bineinteles ca Nokia si Microsoft nu ofera alternative)... va trebui sa se descurce cu ecranul de o calitate indoielnica (noroc ca nu vede prea bine)... va trebui sa invete sa-si puna pozele prin SkyDrive (ca altfel nu stie)... si tot asa.
---------- Post added 13-07-2013 at 17:26 ----------

Originally Posted by
andreiaka
Sincer, nu inteleg ce legatura are o discutie despre telefoane cu un mackbook pro... therefore un laptop. E off-topic si un exemplu foarte prost, dar daca tot mi-ai aratat la pcgarage un Mac care costa "110 miare"... poate imi spui de ce as da pe un laptop "180 de miare": Notebook / Laptop DELL 17.3'' Precision M6600, Procesor Intel® Core™ i7-2860QM 2.5GHz Sandy Bridge, 32GB, 512GB SSD, Quadro 4000M 2GB, Win 7 Pro, Silver - PC Garage