Single post: E oficial: Nokia Lumia 1020 are 41 Megapixeli!
-
Admin

Originally Posted by
andreiaka
90% jocuri bile ?

Azi m-am jucat cu 5-6 Lumia... Rectific. Sunt cam 95% "jocuri cu bile". Care si alea, pe unele Nokia se instaleaza, pe unele nu. Unele nici nu apar la search... Altele te intampina cu un frumos mesaj "aceasta aplicatie nu ruleaza pe telefonul tau"... e bine daca un Market dedicat 99% Lumia nu ruleaza pe Lumia... Culmea, pana si aplicatii de la Nokia, desi le gaseste la search... nu se pot instala. Oribil. Deci dupa experienta de azi, nu mi-as lua un Nokia nici daca m-ar plati cineva.
Am facut o comparatie haioasa de 60 de minute intre iPhone 4 si Lumia 620 (a se tine cont ca iPhone 4 are 3 ani, bateria uzata in draci, pe cand Lumia 620 era nou nout). Aceleasi jocuri, site-uri incarcate... la iPhone 4 s-a consumat 12% din baterie, Lumia 620 a pierdut (tineti-va bine), 37%! I was like wtf... Goog job Microsoft & Nokia! Si zice lumea ca sunt fanboy
Nu, pur si simplu urasc porcariile astea... am ajuns sa imi pierd o zi discutand despre megapixeli la un smartphone... in timp ce functiile de baza sunt la pamant.
P.S. Am avut n telefoane Nokia... dar vremurile lor bune (culmea, cu Symbian) s-au cam dus...