Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Clubul PlayStation 4
-
13-07-2013 23:38 #2579 SP
Admin

Originally Posted by
Caponescu
O spui de parca ti-ai dori ca PS4 sa aibe probleme de supraincalzire.
Departe de mine gandul... ba chiar sper sa fie cel putin la fel de bun ca PS3-ul meu (care inca rezista). Dar, dupa ce-am ajuns la al 8-lea Xbox (si asta se blocheaza in draci)... am ajuns sa suflu si in iaurt 
Inainte cand vorbeai de console... vorbeai de stabilitate 100%... nu stiai ce e aia supraincalzire... RRoD, YLOD. Te jucai (si te joci inca pe acele console si in ziua de azi) doar apasand pe butonul de Power/Start si gata. Acum, am ajuns sa punem picioruse ca sa se aeriseasca mai bine, sa schimbam pasta siliconica, sa luam extra coolere... La naiba, nu e PC! So, eu unul sper ca Sony sa faca treaba atat de buna incat sa readuca onoarea consolelor inapoi in locul unde a fost multi ani cu brio. Dar nah, intre timp nu putem sa nu facem si noi presupuneri... nu? Ca mai sunt ceva luni pana vom reusi sa butonam minunatiile...