Terminati mai cu prostiile astea! 41 de megapixeli pe un asemenea senzor? va dati seama ca e vrajeala maxima! Pai se chinuie Canon cu 1D X la doar 18 megapixeli si vine Nokia si da lectii la 41 de megapixeli. Prosti rau astia de la Canon si mai cer si peste 8000 de para pe un 1D X. Eu propun sa renunte toti la mastodontii aia si sa ne cumparam toti Nokia.
Uitati-va cum arata diferenta dintre un senzor profi care se chinuie cu 18 Megapixeli si dupa uitati-va cum arata piticania de la Nokia. Eu inteleg ca vom compara mere cu pere dar Nokia nu face asta ci ne explica frumos cum au reinventat ei apa calda si de fapt pixelii lor sunt mai diferiti decat ai altora dar legile fizicii nu prea sunt de acord. La ultima prezentare la care am participat un tip de la Nokia spunea ca odata cu pureview vom spune adio aparatelor foto. Mai dar ce glumeti sunt.
Vorbea cineva mai devreme despre Nokia 920 si ca n-a vazut in viata lui camera mai buna. Penibil. Nokia 920 face niste poze execrabile. Uitati-va pe dpreview ca sa vedeti ce varza e. Si daca nici cei de la dpreview nu se pricep la fotografie atunci nimeni nu se pricepe. O sa pun cateva linkuri ca sa vedeti singuri despre ce vorbesc.