In urma cu cateva pagini propuneam o chestie: sa mergem sa pichetam sediul HQ al Sony din Bulgaria sa ne faca Store si in Romania. Nu glumeam. Ar trebui macar sa facem o scrisoare deschisa catre ei, sau sa le trimitem un mail ceva(chiar ar fi bine sa aflam o adresa de mail), poate ne baga si pe noi in seama. Ca Sony tot se bate cu pumnul in piept si zice ca ii pasa de gameri si de parerile lor. Si mai ales ca ei sunt acum pe val si nu prea ar vrea sa o dea cu nimic in bara. Poate avem o sansa. A, si inca ceva. L-am vazut in fuga, acum ceva timp in urma, la TV pe ministrul comunicatiilor, intr-un interviu, declarand ca firmele de profil software ce investesc in tara noastra sau isi deschid noi sucursale pe teritoriul Romaniei sunt scutite de impozit si taxe sau beneficiaza de impozit redus. Ceva de genul. Poate stie mai exact cineva care lucreaza in domeniu, de exemplu Monky. Nu stiu daca si Sony s-ar incadra in acest sector, dar e bine de stiut. Aha, am gasit si interviul. Dati direct la 15.29.