Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Clubul Xbox 360
-
16-07-2013 17:58 #14321 SP
Senior Member

Originally Posted by
Molurus
Duminica, 14 iul. am achizitionat o consola XBOX 360 SLIM WHITE 4GB de la Domo. Cand am ajuns acasa am testat consola si am probat un joc care era instalat deja in consola. Jocul care majoritatea consolelor xbox il are instalat. Dupa 15 min. cam asa, s-a resetat lol. Apoi am observat ca doar dupa 15-20 min. de folosire, consola mea se incalzeste foarte repede si nu stiu de ce. Am gasit si MW 2 prin casa si l-am jucat de pe dvd si la fel... se incalzeste repede si tare. Am citit pe cateva forum-uri ca toate xbox-urile slim se incalzesc repede. Nu stiu ce sa mai cred. Vreau sa-mi modez consola si facand asta o sa pierd garantia, deci daca se strica nu am cum sa o duc inapoi... Ce ma sfatuiti sa fac ? Ce parere aveti ? sau sunt eu paranoic... multumesc!
1. Esti paranoic.
2. Cumperi o consola noua si vrei sa-ti pierzi garantia....
...
3. Esti jucator de Call of Duty si nu vrei multiplayer....
4. Esti paranoic....