Single post: Clubul Xbox One
-
18-07-2013 22:09 #1985 SP
Member
Nu am ramas in urma, pai s-a renuntat ca si la online sau ? ca sa pricepem toti. Era vorba de ideea in sine si valorile pe care MS vor sa le impuna la toti jucatorii, nu de faptul ca ieri sau acu 5 zile au dat cu ''sutu'' la cloud...Dj mo ma refeream la consolele trecute (pardon, actuale), sau istoria nu conteaza la tine ? Citeste putin mai in spate pe google, despre lansarea 2006 pt ps3 si 360 si problemele lor, e doar un exemplu - adica daca fac acum Xone ok sunt iertati sau ce ? care va sa zica nu mai conteaza ziua de ieri doar ceea de azi ? am spus ce zice statistica lor, adica chiar crezi ca Ps4 care este subtire cat plicul nu va avea overheat sau laserul slab ? de ce l-ar face bun ? interesul este sa iei anual alta consola, zic eu. Altii tineri la rand, mai cu substanta va rog. Poate ne spui si noua daca te pricepi asa de bine la console, de ex Sony la ps3 cand au schimbat coolerele interne la modelele phat si in ce circumstante ? Si sper sa nu fiu offtopic, dar acccept sa fiu tras de maneca doar de catre veterani in gaming. Garantia nu este o scuza pt faptul ca ceva este construit prost, este mai bine decat nimic. Daca eram asa de in urma nu prevedeam concedieri, poc si taticul Mattrick a plecat singur, stim cu totii de ce. Ai spus un lucru ok, ca nu suna bine nimic in ambele tabere, chiar crezi ca MS arunca serverele pt cloud la gunoi ? acolo sunt foarte multi bani investiti, fiti seriosi. Vor gasi ei metode, seriale tv cu Halo etc, dar tot trebuie sa te oblige sa fii online.