Single post: Clubul PlayStation 4
-
18-07-2013 22:30 #2657 SP
Senior Member

Originally Posted by
Buyk
Am vazut eu bani bagati in pc si aveau frame-drops in AC III cu 3gb placa video , in fine nu asta este ideea principla ,ideea este ca daca stai la distanta de 1 metru fata de un monitor / 2 metri fata de un tv iti garantez eu ca se vede super ok , chiar daca ai rezolutie de 720p pe o consola si oricum in esenta grafica nu este cea mai importanta la un joc , prefer un feeling bun si un story-line bine pus la punct , nu un gameplay de 4 ore si cam atat ! Sunt sigur ca mereu vor fi portate prost pe pc jocurile chiar daca arhitectura de next-gen al consolelor sunt de x86 , insasi ubisoft a recunoscut ca se axeaza pe console mai mult. Concluzia este urmatoarea , nu puterea inseamna totul , ci OPTIMIZAREA , iar feelingul pe care il atingi la console in games , nu il vei obtine niciodata pe un PC , m-am pacalit eu crezand ca il voi obtine.
Cred ca s-a inteles gresit. Ma joc pe consola, si imi place sa ma joc pe consola, probabil ca voi lua si un PS4 la un moment dat. Dar prefer sa joc titlurile multiplatform pe PC, din anumite motive. Si da, diferenta e uriasa, chiar daca stai la 3-4m de televizor si 50 cm de monitor.

Originally Posted by
Dj Mo
Daca ai pc high-end, asta nu inseamna ca nu intalnesti framedrops. Mai tine si de optimizare.
Poti avea parte de framedrops, dar una e sa-ti scada framerateul de la 100 la 90, si una e sa-ti scada de la 25 la 15.
vrei putin de offtopic ?
328i x-drive
1997 cm3
245 hp
0-100 5,7s
consum nesimtit de mic.
5.5L / -L / 9.0L / 6.8L
iar cu un simplu soft treaba se schimba total, puterea ajungand la 295cai
M3 e92
4.0i v8
414hp
0-100 4.8s
consum
17.9 l./100 km / extra urban 9.2 l./100 km / combined 12.4 l./100 km.
sa mai vorbim de taxe ?
in fine , eu am incheiat cu offtopicul.
Vezi ca ai gresit putin timpii. Diferenta e cam de 1.2s, deci destul de mult (cam ca intre un Veyron si un F430), plus ca E90-ul e destul de vechi. Compara-l eventual cu V8-ul de pe M5/M6.