mai erik95 eu te inteleg si crede-ma ca te respect foarte mult pentru tot ce ai facut in trecut, dar ideea este urmatoatea: sutem baieti mari, avem putin creier si crede-ma daca unul dintre noi nu ne-am mai multumi cu ce ne ofera o consola am trece imediat la pc ca platforma principala de gaming, sunt multe motive, prea multe ca sa le enumar de ce cineva ar prefera o consola in detrimentul unul pc si nici una nu are legatura cu perfomanta.

de aceea zic ca nu trebuie sa vii sa ne explici cati bani ai pierdut cu jocurile si ce puteai sa faci cu ele etc. pentru multi consolel au depasit pargul de doar un simplu hobby, hell yeah e un user aici care i-a pus un nume unui ps3, multi sunt colectionari, multi se bucura de comoditatea ( nu stiu daca ai vazut, dar nimeni nu e prea happy cu install sau dw destul de incet al unui patch pentru un joc, dar aceste probleme vor fi doar niste simple amintiri cu noua generatie), multi dintre noi se joaca pe o consola de zeci de ani, de la snes, si nu o sa-i vezi vreodata pe un pc si pana la urma este un altfel de sentiment cand te joci pe o consola, lucru ce l-am descoperit prin 1999 pe un PS1 si de atunci am ramas fan al consolelelor, chiar daca pana prin 2005 nu am avut vreo consola, un xbox.

crede-ma sunt mai multe lucruri la mijloc probabil ca tu le-ai ratat sau pentru tine este mult mai potrivut un pc si te inteleg si iti respect decizia, ai vazut ca nu ti-a dat nimeni in cap ca ai renuntat la console pentru pc gaming, nu e nimeni hater doar cerem si noi intelegere si respect, pentru ca multi au facut sacrificii imense pentru niste jocuri, pentru o consola (imi amintesc si acum ca am vandut tot ce aveam si am strans bani un an intreg pentru un X360 din state) sau chiar pentru acest forum si nu cred ca avem nevoie de exemple sau argumente de ce pc e mai bun sau nu, tine de gusturi, alegere si preferite. e ca si cum i-ai explica unui copil sa manance inghetata cu ciocolata ca e mai buna ca cea cu vanilie, ca asa iti place tie...