Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Useri neseriosi pe aria de Publicitate !
-
27-07-2013 03:55 #1163 SP
Admin
Desi Darkie a inchis cazul... pentru ca ati continuat pe acest subiect, imi voi spune si eu umila mea opinie:
Mie imi pare sincer rau ca nu ati ajuns la o intelegere amiabila... la urma urmei era vorba doar de un joc. Cred ca era mai importanta imaginea fiecaruia (mai ales ca amandoi sunteti useri vechi, cu rating-uri bune) decat un amarat de joc. Din pacate insa, cateodata unora le pasa mai mult sa dovedeasca faptul ca au dreptate, no matter what... decat sa-si pastreze reputatia curata.
Adevarul este ca noi nu suntem nici politie, nici judecatori... incercam doar sa va ajutam. Mie unul mi-ar fi imposibil sa stiu cine a avut dreptate. Chiar ma gandeam... (pentru ca si eu am primit multe jocuri SIGILATE care se plimbau prin carcasa, zgariate in ultimul hal) daca pana la urma a fost doar vina Postei Romane? Merita oare sa va certati pentru atat de putin lucru, din greseala/prostia unui serviciu postal? Just wondering...
Mai mult, atunci cand AngelOfPain i-a cerut lui Link o solutie, acesta i-a spus ca nu se poate ocupa pentru ca este plecat din tara. Insa posturile sale din toata aceasta perioada sunt de pe IP-uri de Romania. Au continuat cu faptul ca Link nu mai doreste sa rezolve situatia si vad ca au culminat prin:

Originally Posted by
Link
mi asum o atitudine de miserupism fata de aceasta speta
Sorry man, dar daca "tiserupe"... atunci sa nu te astepti sa te ajute cineva.
A nu se intelege gresit. Nu dau castig de cauza nici lui AngelOfPain si nici lui Link, dar consider ca modul in care a procedat Link nu a fost fair. Atat am avut de spus.