Single post: Clubul PlayStation 4
-
27-07-2013 08:01 #2739 SP
Admin
E cam hazardata ideea asta cu "Sony pastreaza RAM blocat pt. viitor". Ca vor optimiza RAM usage-ul in timp, asta e altceva, dar sa tina cineva RAM-ul degeaba, ar fi aberant. M-am luat de Microsoft si ma iau si de Sony. Pai daca e asa, hai sa vina si Windows-ul sau MacOS-ul la fel. Din start sa ocupe 4GB RAM... 2-3 stau degeaba si nu pot fi utilizati. Dar nu, de fapt nu stau degeaba... ii tin Microsoft si Apple acolo pentru viitor, ca poate vor veni cu functii noi. Come on... that's bull...
Ma atragea ideea asta cu 8GB RAM tocmai pentru ca ramanea foarte mult pentru development. Atat de mult incat am fi inceput si noi sa vedem inovatii. Ganditi-va ca pana si pe PC, foarte multe features dispar pentru ca nimeni nu vrea sa conceapa un joc care sa nu ruleze in "doar" 4GB RAM (care de fapt sunt 2-3GB RAM disponibili, restul pt. OS). Si treaba cu 8GB pe consola suna al naibii de bine pt. ca se depaseau niste limite si nu ar mai fi fost nimeni constrans.
In fine... eu deja m-am plictisit de joaca asta de-a "alba-neagra". Mai ramane sa anunte ca baga DRM-ul la loc si-l fac region locked...