Single post: Clubul PlayStation 4
-
29-07-2013 14:54 #2780 SP
Member
Este si nu este, deci tu sustii ca ps3 (toate reviziile) merg cu 45C de ex mai sus de 35 C ? adica peste 70C ??? ma refer pe timp de vara, corect ? Oricum e multa propaganda la genu ''lasa ca tinerii nu stiu, ii dam gata'', eu nu spun ca ps4 nu va fi cool, DOAR ca pe baza istoriei (1-2 generatii in urma), lucrurile nu stau chiar asa, in special ps3 si 360 au avut cele mai mari probleme via heat, psu, blu ray samd. Nu ma intereseaza ca garantia acopera aceste probleme, in special in Ro e ceva mai dificil sa poti beneficia de service, daca nu era asa - nu mai apareau baietii care repara sau fac modding pt racire, exclud modarea. Eu pariez cartea mea pe Xone ca si rezistenta sau cooling, din ce am vazut pana acum. Ps4 nici macar NU STIM cum arata pe interior, o sa fie ca un sandvis gen ps3 slim, si chiar daca o sa fie ok racirea, trebuie el sa aibe probleme la blu ray sau mai stiu eu ce, nu se poate ca Sony sa il faca fiabil 100%. Cate ps3 ai deschis pana acum ? sau ps2 ? A mai aparut un articol cu ps4 si o tipa care arata de fapt NIMIC - are 2 porturi usb, e negru (asta conteaza f mult, acel negru e diferit fata de ps3 !!!), si ce mufe mai erau prin spate hdmi etc. Ca ultim argument contra Ps4 este diferenta de marime intre dev kit si retail unit, va rog sa trageti singuri concluziile, referitor la memorie - rusine, adica 3,5 gb dusi pe ce ? 1080p recording - iau consola pentru gaming nu sa uploadez filme sau pentru a viziona Star Trek.